Selkhet
Elita
- Poruka
- 19.768
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

STOP SVE!
D&W!
![]()
Izgleda nam sledece godine izlaze nove konzole 
gde s ti, ajde ko moljca da popričamo po jednuOvde Agi drzi sve pod kontrolom, izgleda ce moderatori na ovom pdf-u biti uskoro ukinuti
Ja mislio neki novi gameIzgleda nam sledece godine izlaze nove konzole

Oce toA ja volim par godina mlađe.![]()

Ajde sta ti je dobro se drzis za svojih sitnih dvestrotrijesA Snovko za staro gvozdje![]()

Eto smo te prizvaliOvde Agi drzi sve pod kontrolom, izgleda ce moderatori na ovom pdf-u biti uskoro ukinuti
Ja mislio neki novi gameIzgleda nam sledece godine izlaze nove konzole

Da.
Dođi teti.![]()

Perverznjakinjo!manijace![]()

Bravo za Nabokova, verujem da je dobar, nisam stigao nista od njega sem standardno,Lolita.
Znam da je u opisima radnji, pokreta, kretanja likova, dosta naucio od recimo Cehova i Flobera.
Narocito one amerikanizovane.
Hocu,samo da stignem. Upetljao sam se posle 100 godina u trice i kucine Golog Rucka, sva je prilika da cu ..ipak da zavrsim roman,a onda da odgledam i film.
P.S. Homo delovi me nimaaaalo ne odusevljavaju.

Obožavam Barouza, ali sam Goli ručak jedva pročitao... On sam je zanimljiviji od svojih knjiga. Meni najbolje njegovo delo je Gradovi crvene noći, odlični suDa,to je taj XX vek, za sve, pa i za Ruse.Narocito one amerikanizovane.
Hocu,samo da stignem. Upetljao sam se posle 100 godina u trice i kucine Golog Rucka, sva je prilika da cu ..ipak da zavrsim roman,a onda da odgledam i film.
P.S. Homo delovi me nimaaaalo ne odusevljavaju.
![]()

svima