gost 413453
Buduća legenda
- Poruka
- 25.500
moguceSve je bolje od memljivog podruma
hebem ti ovaj dan u kuuurrrac raspali da ga hebem gowno raspalo u kuurrac odvratni mrs mrs mrs mrs to da mi uradish
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moguceSve je bolje od memljivog podruma
I ja slično govorim.....moguce
hebem ti ovaj dan u kuuurrrac raspali da ga hebem gowno raspalo u kuurrac odvratni mrs mrs mrs mrs to da mi uradish
u kuurrac raspali...........I ja slično govorim.....
sve sto ne valjaSta je bilo Dizi?

sve sto ne valja
treba vazhnu misiju da obavim povodim direktno srazmernom s onim sto sam saznala i eto tako.. ali zahebacu ja vishe sile mami svojoj to radi nece da mozhe
sve si me razumeo![]()
jbg nebitnoNisam nista razumeo.

Hebi im sve po spiskuu kuurrac raspali...........
na pravdi boga vako da mi se razjalovi plan
I ju s tobom ni slični nisu, na tavanu može svađta nešto da se nađenemoj tavan nemoj mnogo mi je to slichno s podrumom a znamo kako se manijak zapodrumario.. ne tavan![]()
![]()
moguce

u paralelnom univerzumu, reko jedino je sigurno da nema drv.. spor.. i iskocio iz druge dimenzije namerno i sve se smeje nako sporet se smeje jer se sve zivo sprda s mojom nesrecom pa chak i sporetGde si nasla ovaj sporetic?![]()
sve sveHebi im sve po spisku

ja bezim od tavana i podruma sad ozbiljno... deluju kao ukleta mesta iz paklaI ju s tobom ni slični nisu, na tavanu može svađta nešto da se nađe
Ni kod mene nije bolje![]()
u paralelnom univerzumu, reko jedino je sigurno da nema drv.. spor.. i iskocio iz druge dimenzije namerno i sve se smeje nako sporet se smeje jer se sve zivo sprda s mojom nesrecom pa chak i sporet
sve sve
evo nadjoh reshenje![]()

Jedino ako i on iskoci da mi se valja od smeha u facuMozes da mi izvuces jos nesto iz tog univerzuma?
Npr. dobitni loto tiket![]()
Jedino ako i on iskoci da mi se valja od smeha u facu![]()
Pa mojoj nesrechi kao i sporetNece Dizi.
Zasto bi ti se smejao?

Pa mojoj nesrechi kao i sporet![]()
Al sam zahebala sad sve i kikotavi sporet se povukao![]()

Da konacno udjes u valjani krevetNece moj dobitni tiket tebi da se smeje
On ce da mi donese parice da resim neke svoje problemcice
Sada je sve dobro kod tebe?
Da konacno udjes u valjani krevet
Jeste, jedino sam se predozirala kofeinom cini mi se... Malo mi je pritisak trista sa dvestaosamdeset tresem se povraca mi se bice bolje
Chekam sad neshto vazhno a za to vreme odo snimiti spot

coeku tako malo za srechu fali, krevetI krevet
Dizi predozirana kofeinom!?
Priznaj lepo gde je prava Dizi i bicu blag![]()
coeku tako malo za srechu fali, krevet
ma nisam, nego sam se potripovala, nejide meni to nemere pa nemere, pa valjda sam ja ovde neko ko se godinama naliva sa soljama i soljama kahfe dnevno![]()

pravcataTo je prava Dizi
Krevet i kunic
Bio sam tako srecan dok sam ih imao gomilu, pun planova za buducnost...
Mlada budaletina.

pravcata![]()
kunicha?![]()

svakako, samo mu se klanjaj svaki dan od 16:28 do 17:32Како да будем свештеник Бодљикавог и целибату?
Нема ништа боље од кунића, мало, умиљато, паметно![]()