- Poruka
- 94.960
ljudi uz mnogo mnogo guglanja od cak tri sekunde doshla sam do jednostavnog zakljucka da imam gonoreju
jbg pamtite me po snovima mojim![]()
Nemas Dizi.
Odoh ja na spavanje, laku noc svima i lepo spavajte

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi uz mnogo mnogo guglanja od cak tri sekunde doshla sam do jednostavnog zakljucka da imam gonoreju

Pa svi kazhu da nemam al ko pricha taj i lazhe, odo i ja gud nahtNemas Dizi.
Odoh ja na spavanje, laku noc svima i lepo spavajte![]()

Pa svi kazhu da nemam al ko pricha taj i lazhe, odo i ja gud naht![]()

Budi bog sa nama!
najbolja stvar koja mi se desila je jebano potvrdjena kao tacna odo sad u grob odma nema vise prevelike potrebe da zhivimVirtuelnoKako mislis da dobijes neku bolest ako ne izlazis iz kuce?
Dobro jutro svima![]()
sve je moguche i jedino je sigurno da nema drveni sporet 
Ja odavno govorim da to imam i ako je tehnicki nemoguce, mada stvarno jesam imala nesto tog tipa nikad necu saznati sta ni na koju foru niti ce lekari saznati.. Jednom pre par godinaBudi bog sa nama!
Pa zar na tom Googlu ne piše kako se dobija!
Zasigurno nemaš!!!!
ti nisi lažljivaJutro sinoc je bila najvaznija noc u odnosu na najvazniji dan i ja sad mirno mogu da crknem kad sam saznala to sto sam saznala
Moje predivne sumnje na koje trazih odngovor predugo su se obistinile
Kada bih pricala nekom reko bi PRESTANI PRESTANI DA LAZESH NEUMERENO BAR BUDI UMEREMA U IZMISLJANJU
Ali znam ja da se moje price graniche sa nemogucim a ovu cu zadrzati za sebe, otici cu s osmehom na licu i njom u grobnajbolja stvar koja mi se desila je jebano potvrdjena kao tacna odo sad u grob odma nema vise prevelike potrebe da zhivim
Virtuelnosve je moguche i jedino je sigurno da nema drveni sporet
Ja odavno govorim da to imam i ako je tehnicki nemoguce, mada stvarno jesam imala nesto tog tipa nikad necu saznati sta ni na koju foru niti ce lekari saznati.. Jednom pre par godina
Mozda bih cak tebi mogla da ispricam....ti nisi lažljiva
Ja ti verujem
A o dijagnozi gonoreje ćemo na pp

VažiMozda bih cak tebi mogla da ispricam....
I sacu ti rechi za ,,gonoreju"![]()

Kako si mi ti tetka?

To je dobro chutiOkej mila![]()

Jutro sinoc je bila najvaznija noc u odnosu na najvazniji dan i ja sad mirno mogu da crknem kad sam saznala to sto sam saznala
Moje predivne sumnje na koje trazih odngovor predugo su se obistinile
Kada bih pricala nekom reko bi PRESTANI PRESTANI DA LAZESH NEUMERENO BAR BUDI UMEREMA U IZMISLJANJU
Ali znam ja da se moje price graniche sa nemogucim a ovu cu zadrzati za sebe, otici cu s osmehom na licu i njom u grobnajbolja stvar koja mi se desila je jebano potvrdjena kao tacna odo sad u grob odma nema vise prevelike potrebe da zhivim
Virtuelnosve je moguche i jedino je sigurno da nema drveni sporet
Ja odavno govorim da to imam i ako je tehnicki nemoguce, mada stvarno jesam imala nesto tog tipa nikad necu saznati sta ni na koju foru niti ce lekari saznati.. Jednom pre par godina

Шта бре
Можеш да појасниш све ово али мало спорије?
Поздрав свима![]()

pa u sushtini sushtine desile su se odredjene stvari u jednom trenutku mog zivota, nisam bila sigurna da li je istina ono sto sam videla i sinoc mi je potvrdjeno da jeste, a to sto se desilo je najbolja stvar u mom zhivotu
duga i teshka pricha![]()

nije ni pozeljno da tachno znashДизи
Ја тебе о даље ништа не разумем али ако си срећна то је супер![]()

nije ni pozeljno da tachno znash![]()
eh fantazija![]()

Daleko od toga, nesto sto je teshko poverovatiНеко плетење је у питању?
Плетеш ми вунене чарапе![]()

Daleko od toga, nesto sto je teshko poverovati![]()

SveSapnes mi na pp ili cuvas kao tajnu?![]()
Sta to moze da bude lepse od ugadjanja meni?![]()

Sve
Ne govorim nikome
Menjaj temu, kacemo u mali pozarevac da gajimo kruske?![]()

ne znam kake je kacilaNe znam gde je to a posle onih kruski sto je kacila Selki mi nije svejedno ni ove obicne kada vidim![]()

ne znam kake je kacila
ako su u obliku Bodljikavog postujem
![]()

e besh gaNisu
Draži mi je Bodljikavi od njih.
I kako to da je sve bolje od ugadjanja meni?![]()