Kafana Kod Lude Metalke II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ahahahahha, ma kako si samo pogodila da je to uzrok. :zcepanje:

Hvala na predlogu. :zaljubljena:
Samo koji će mi ove čaše, imam flašu i kadu, ništa više mi ne treba. :lol:
Vidim gde je problematika z:lol:
:zcepanje:
Nako radi finoce jos ako nadjes nekog drustvo da ti pravi z:D
Nemam ja taj trip. :lol:
Valjda me opsednutost svecama na cudne stvari navodi
A sada moj omiljeni bend!!

In everyday life,
there is more than meets the eye
To reach the depths of truth, we must
Drag the waters!

Evo i malo pive, ako neko hoce nek uzme drugu ako ne uzecu ja da se ne baci :aha:
48166837497_bc48a35b51_b.jpg

Mislim da tako i manijak s knjigama, kad vidi neku prosto se sazali pa je uzme kaze a sto je usamljena niko da je uzme ajde ja cu da se ne baci :aha:
E mi ovako sa mačkama. :D
Baš mi juče brat javlja, neke dve mace su počele da nam dolaze u dvorište, i oni šta će počeli da ih hrane.
Tako da izgleda da sada imamo 7 mačaka. :lol:
U stvari 7 ipo, pošto jednog mačka delimo sa komšijama. :lol:

E mi ovako sa mačkama. :D
Baš mi juče brat javlja, neke dve mace su počele da nam dolaze u dvorište, i oni šta će počeli da ih hrane.
Tako da izgleda da sada imamo 7 mačaka. :lol:
U stvari 7 ipo, pošto jednog mačka delimo sa komšijama. :lol:
Divno :zaljubljena:
Ja sam u kuci u kojoj sam najduze zivela bila poznata kao ljubitelj macaka i hronicno su nam uvaljivali macice tako da krcatost mackama, kako ih ne uzeti :heart:
A jedan moj bivsi je imao 13 macaka onako simbolicno vesticji jer mu majka bila sotona i vestica, doduse imala sam srecu da me je volela dok je druga vesticara od majke da sam jos dva dana ostala s njim, bila bih otrovana i mrtva
Ta nije volela ni bubamaru a kamoli macku
Pozdrav svima :pivce:
Za dame i vestice :cmok:
Desi kikamen z:kiss:

Ja sam u kuci u kojoj sam najduze zivela bila poznata kao ljubitelj macaka i hronicno su nam uvaljivali macice tako da krcatost mackama, kako ih ne uzeti :heart:
A jedan moj bivsi je imao 13 macaka onako simbolicno vesticji jer mu majka bila sotona i vestica, doduse imala sam srecu da me je volela dok je druga vesticara od majke da sam jos dva dana ostala s njim, bila bih otrovana i mrtva
Ta nije volela ni bubamaru a kamoli macku
Ova ko moja baba, tatina mama. z:shock:

nije loshe, idem uskoro da se vidim s Bikom odbija da ga ostavim bez da zna razlog z:cy:
Ova ko moja baba, tatina mama. z:shock:
vazda su zene bile vesticare, bar karakterno, a po koja i bukvalno
e da, da bi sve bilo fatalnije, ta sto je imala 13 macaka i bila hiper jeziva al me na srecu volela, njen muz je voleo da besa kerove
na kraju se jedno jutro samo obesio, nasli ga obesenog u nekoj znj prostoriji iza kuce
vazda sam imala pristojan zdrav normalan ljubavni zivot

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back