Selkhet
Elita
- Poruka
- 19.768
Nikakve.Zna da nema šanse.![]()
.gif)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikakve.Zna da nema šanse.![]()
Msm da bih i ja imala sličnu reakciju na takav san.Sanjah najvecu nocnu moru, kako me roditelji teraju da se udam za nekog znj lika i kome god da se obratim svi oce da me udaju i tako vristim i vrtim se u krug
Sopstevno vristanje me probudilo![]()
Nocna mora kraljica svih nocnih moraMsm da bih i ja imala sličnu reakciju na takav san.![]()
Bolje da su ustala odmah jbt.Nocna mora kraljica svih nocnih mora
Stavih sinoc roletne i probudim se u podne reko sto je fino mracno mora da je deset uvece, vidim podne nastavim da spavam i sanjam ovaj horor![]()
Ok momci, nemojte da se svađate, ima mene dovoljno za sve.![]()
Truper pobeže.![]()
Nikakve.![]()
Bolje al kasno sadBolje da su ustala odmah jbt.![]()
Bikovi ne vole da dele sa svima svoja uzivanja
Pauza za topli obrok
![]()
Morash znati da Skorpijice vole mangupe ko ovog manijaka, prefinjen si pa ti je oteta kika![]()
Kako te tako podjebavaju, pa valjda ti znaš šta si sanjala?Bolje al kasno sad
Josh me podhebavaju nisi ti to sanjala![]()
![]()
Zašto se čudiš?
Ne postoji.Mislis da u Ceskoj postoji lepsa kika?![]()
Ne znam to ces sam morati otkritiMislis da u Ceskoj postoji lepsa kika?![]()
Ma sad znam nego me sprddajuKako te tako podjebavaju, pa valjda ti znaš šta si sanjala?![]()
Ne postoji.![]()
Aahhaha, a tako znači, razočarali su te u snu.Ma sad znam nego me sprddaju
Kazhem i mladjoj sestri razocarala si me i kao chovek i kao lik iz sna! Jer je i ona u snu htela da ne uda, kaze pa ja jedva cekam da se udas da obucem nesto svecano![]()
BashAahhaha, a tako znači, razočarali su te u snu.
To baš ume da bude zeznuto, i meni se tako desi da me neko u snu zahebe, pa sutradan imam pomešana osećanja prema toj osobi, ni krivoj ni dužnoj.![]()
Aahhaha, a tako znači, razočarali su te u snu.
To baš ume da bude zeznuto, i meni se tako desi da me neko u snu zahebe, pa sutradan imam pomešana osećanja prema toj osobi, ni krivoj ni dužnoj.![]()
Možda zato što bih radije da čitam knjige u podrumu bez kika.Zasto onda neces da zajedno dekadentno uzivamo u tvojoj?![]()
Možda zato što bih radije da čitam knjige u podrumu bez kika.![]()
Ee a meni onda bude krivo što sam sanjala da me je ta osoba zahebala, msm ispada ma moja podsvest misli da je ta osoba đubre, a nije.Bash
Ja volem da se sprrdam oko toga, jer znam da je to samo iz mog mozga pa onda random sprrdam osobu da me shebala![]()
A dekadencija?
Moze i bez kike![]()
Da Selk razmisli o ovoj opciji, s manijakom nema dekadacije![]()
Da to je jako tripuoznoEe a meni onda bude krivo što sam sanjala da me je ta osoba zahebala, msm ispada ma moja podsvest misli da je ta osoba đubre, a nije.
I kad mi neko priča da je sanjao da sam ja đubre izdajničko, bude mi krivo.![]()
Ee to se desilo mojoj drugarici, dečku ju je napao jer je to sanjao.Da to je jako tripuozno
Kao onaj fazon kad devojka napadne decka jer je SANJALA da je prevario![]()