- Poruka
- 112.791
Ovo je prastaro ali vredi ponoviti ako je neko slučajno propustio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislis u vasoj bezgachnoj dimenziji mozhe?![]()

znam toOvo je prastaro ali vredi ponoviti ako je neko slučajno propustio
![]()
Šelki je hrabra devojkaIzlgeda da je Selkhet obukla gaće- Uplašila se nepoznatog, nešto ne radi kako treba![]()
Kako si znao?Izlgeda da je Selkhet obukla gaće- Uplašila se nepoznatog, nešto ne radi kako treba![]()

Izlgeda da je Selkhet obukla gaće- Uplašila se nepoznatog, nešto ne radi kako treba![]()

on je profesionalacKako si znao?![]()
on je studije zavrsio samo na gacama, i silne doktorate, sve nesto oko gaca 
Ne ferceraKako si znao?![]()

Ladno mi.![]()
![]()
Selk ne kvari sve, sada kada ste na pragu vladanja svetom![]()
![]()
![]()

Da da... vidi se da je silne gaće skinuo.on je profesionalacon je studije zavrsio samo na gacama, i silne doktorate, sve nesto oko gaca
![]()

Ja sam poluprofesioinalacon je profesionalacon je studije zavrsio samo na gacama, i silne doktorate, sve nesto oko gaca
![]()

Bole sram te bilo nisi je upozorio na moguce opasnosti u vidu groznice ozeba kijavice crvene guziceLadno mi.
Možemo da odlložimo početak vladavine svetom do leta.![]()

Pa kad nema grejanje. Kod mene je toplo da mi ni koža ne trebaBole sram te bilo nisi je upozorio na moguce opasnosti u vidu groznice ozeba kijavice crvene guzice![]()
![]()

Jao volim toplotu.Pa kad nema grejanje. Kod mene je toplo da mi ni koža ne treba![]()

ovo njima definitivno ne trebaMoja omiljena
![]()
znaci dobar si kad si brez gaca, zanimljivo, automatski dolazimo do zakljucka da imas dobru cirkulaciju i imunitetJa sam poluprofesioinalac
Sve što sam dobro završavao bilo je bez gaća![]()

ne kvari lepotu svoje bezgranichno divne dimenzijePa kad nema grejanje. Kod mene je toplo da mi ni koža ne treba![]()

A ja baš nisam ljubitelj leta, velikih vručina. Sema kada sam bez gaćaJao volim toplotu.![]()

Iskreno treba da se bacim na vežbanje, pogotovo kardio treninge. I to što preovo njima definitivno ne treba
znaci dobar si kad si brez gaca, zanimljivo, automatski dolazimo do zakljucka da imas dobru cirkulaciju i imunitet![]()

Ovo je tako jbno ogavno.Ovi POKLONI.COM SU GENIJALNI
AHAHAHAHA
0
NARUČITE TELEFONOM 063/551-333
Grozni Pokloni
Slažemo se da u detinjstvu nema goreg poklona od bakinog štrikanog demode džempera koji je pored toga tri broja veći, ali smo ipak uspeli pronaći neke od najgroznijih poklona. Mogli bi ih nazvati i poklonima za hrabre, jer treba imati hrabrosti pokloniti ih nekome. Taj neko mora da bude jako otvorena osoba sa iskrivljenim smislom za humor ili eventualno može biti dobar poklon za taštu.
Prvi na redu su odevni predmeti. Ima ih na netu mnogo, ali ovi su baš bljak. Jesu smešne i ludačke ideje, ali isto tako mogu lako da proizvedu osećaj mučnine i gadljivosti.
![]()
Ako Vam je pozlilo od ovih slika, ne brinite, popijte malo vode, ili kafe iz neke od ovih šolja. Tu je odlična šolja za pušače i nepušače.
Tu su šolje koje imaju ličnost i zavređuju poljubac. A klasika je wc šolja šolja.
![]()

a jel pliva ili je prilepljenoOvo je tako jbno ogavno.
Ma jel ono goovno u šolji?![]()

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaOvi POKLONI.COM SU GENIJALNI
AHAHAHAHA
0
NARUČITE TELEFONOM 063/551-333
Grozni Pokloni
Slažemo se da u detinjstvu nema goreg poklona od bakinog štrikanog demode džempera koji je pored toga tri broja veći, ali smo ipak uspeli pronaći neke od najgroznijih poklona. Mogli bi ih nazvati i poklonima za hrabre, jer treba imati hrabrosti pokloniti ih nekome. Taj neko mora da bude jako otvorena osoba sa iskrivljenim smislom za humor ili eventualno može biti dobar poklon za taštu.
Prvi na redu su odevni predmeti. Ima ih na netu mnogo, ali ovi su baš bljak. Jesu smešne i ludačke ideje, ali isto tako mogu lako da proizvedu osećaj mučnine i gadljivosti.
![]()
Ako Vam je pozlilo od ovih slika, ne brinite, popijte malo vode, ili kafe iz neke od ovih šolja. Tu je odlična šolja za pušače i nepušače.
Tu su šolje koje imaju ličnost i zavređuju poljubac. A klasika je wc šolja šolja.
![]()

govnoo,govnoo,za nepušačeOvo je tako jbno ogavno.
Ma jel ono goovno u šolji?![]()

Jel treniraš sam, ili imaš društvo?Iskreno treba da se bacim na vežbanje, pogotovo kardio treninge. I to što pre![]()