gost 413453
Buduća legenda
- Poruka
- 25.500
Vece veceDobro veče- Kuda za novu godinu
![]()
pa de nego ko sto slika kazhe, svashta i ti pitash...Desi
Pozdrav svima![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vece veceDobro veče- Kuda za novu godinu
![]()
pa de nego ko sto slika kazhe, svashta i ti pitash...Desi
Pozdrav svima![]()

Evo blejim i zestoko mi se spava al ne smem kahfe da pijem da bih mogla ikad da zaspim jer je sutra tatoviranje i sta god...Tu sam Dio ; gde si ti ?![]()
Evo blejim i zestoko mi se spava al ne smem kahfe da pijem da bih mogla ikad da zaspim jer je sutra tatoviranje i sta god...
Egipatsko bozanstvo Bastet
Kakav je ovo novi avatar ?

Skontao sam nego kazem odakle sad toEgipatsko bozanstvo Bastet![]()
U mom slucaju samo kafa ostalo mi nije zanimljivo

Jbg ja sam antimaterijalista i tukla bih vrelim gvodzem materijaliste koji tvrde da svi moraju biti kao oni(direktnim napadom ili ljigavim indirektnim)Meni je vala sve zanimljivo.
Keš pogotovo, sa njim mogu da kupim sve ostalo.![]()
Par opcija imam.Dobro veče- Kuda za novu godinu![]()
JutroDobro jutro.
Par opcija imam.
Kanda ću i ja navrnut, čula da će biti dobra svirka

TetkaaaPa to je MOJ OMILJENI BEND!!!!

@Selkhet
drži tetkaTetkaaa![]()
Meni jedan od vise omiljenih
Tetka drzi mi palceve da uspem da se tatoviram znas vec gde je ona tatovaza a to ce biti bolno
Pogledajte prilog 623592
Sto se mora mora se, izdrzace sedrži tetka

E dobro jeAhahah ma nisi, nije mene tako lako oterati.
Nego sam se komirala sinoć oko 11, iskrena da budem nisam ni videla tu tvoju poruku do malopre.![]()

Kad smo kod pank roka
Pa to je MOJ OMILJENI BEND!!!!

Taman posla.E dobro je
Ma kakvi Skorpiju oterati ne ide to![]()
![]()

Nije hrišćanima nesrećan zbog Jude ni Eve-nego što su tog dana hrišćani Papa i kralj Filip izvršili pomor Templara da bi im uzeli veliko blagoSto se mora mora se, izdrzace se
Plus na ovoj nema tolko bojenja vise same konture il kako se kazhe.. Videcete vi probrani
Na petak 13i
Hriscanima nesrecan zbog Jude i Eve a Egipcanima srecan ne secam se tacno zbog cega
Gde si to pročitala?Sad sam procitala da ga ni Egipcani ne volu.. Ne zna covek u sta da veruje, guglu ne sigurno...