Glorija59
Zainteresovan član
- Poruka
 - 132

Nestalo piva .... pravog, ovo je voda i to prljava 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nestalo piva .... pravog, ovo je voda i to prljava![]()

Ma jok, to je ona voda sa Marsa, u kojoj je Mr Sal prao noge.![]()

tkacio:

Pozdrav svim ljubiteljima čitanja! Nadam se da ste se lepo proveli ovog leta i odmorili (ja jesam)
Videla sam da je otvoren literarni konkurs i drago mi je zbog toga. Mislim da je tema lepa i da daje dovoljno prostora za neku širu literarnu slobodu. Nadam se da ima dosta ljudi koji su poslali svoje radove. Možda bi Sokolica mogla da nas obavesti kako ide slanje radova, jer šteta je da ovako lepa ideja ne zaživi. Imam i jedan predlog, kada je u pitanju konkurs - zašto pobedniku konkursa svako od nas (od onih koji to žele, naravno) ne pošalje jednu knjigu? Ili poštom, ili preko nekog poštanskog broja, ili da ostavi knjigu negde na nekom mestu, ne znam... Mislim da bi to bio jako lep gest i ja bih sigurno uradila to.![]()

Najbitnije je da imam utisak kako je na ovom forumu prijatan ambijent. Kao i svaki posetilac ovog foruma nadam se zanimljivim radovima. Good luckSamo da pohvalim konkurs, tj. pre angazovanost moderatora. Ja kao vechiti pesimista uvek se prvo razocharam, radi predostroznostiNajbitnije je da imam utisak kako je na ovom forumu prijatan ambijent. Kao i svaki posetilac ovog foruma nadam se zanimljivim radovima. Good luck

Nekako... osećam da ovde ima puno dobrih ljudi... 
Pozdrav svim ljubiteljima čitanja! Nadam se da ste se lepo proveli ovog leta i odmorili (ja jesam)
Videla sam da je otvoren literarni konkurs i drago mi je zbog toga. Mislim da je tema lepa i da daje dovoljno prostora za neku širu literarnu slobodu. Nadam se da ima dosta ljudi koji su poslali svoje radove. Možda bi Sokolica mogla da nas obavesti kako ide slanje radova, jer šteta je da ovako lepa ideja ne zaživi. Imam i jedan predlog, kada je u pitanju konkurs - zašto pobedniku konkursa svako od nas (od onih koji to žele, naravno) ne pošalje jednu knjigu? Ili poštom, ili preko nekog poštanskog broja, ili da ostavi knjigu negde na nekom mestu, ne znam... Mislim da bi to bio jako lep gest i ja bih sigurno uradila to.![]()