Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta se dešava sa sajtom?
Warning: main(./mkportal/include/SMF/smf_driverf.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/sftim/public_html/forum2/index.php on line 61

Warning: main(./mkportal/include/SMF/smf_driverf.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/sftim/public_html/forum2/index.php on line 61

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required './mkportal/include/SMF/smf_driverf.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/sftim/public_html/forum2/index.php on line 61

Evo jedno pitanje za modove ovog podforuma:
Shta mislite, o tome da otvorite temu "Primedbe i predlozi za ovaj podforum"(neshto u tom fazonu...)?Vidim da mnogi, podforumi imaju tu temu, pa zashto da nema i ovaj... Mislim da bi se na ovaj moglo uputiti dosta primedba... ;)

Ne mogu da verujem sta se ovde zbiva...
U birtiju niko da navrne skoro 10 tak dana, pala je jako nisko uprkos krecenju i tako.

Na ovo, podforumu, sf podforumu, sam izbrojao 12 teleblahbah tema koje su najposecenije.
Ode narode sve u propast....

Kviz stoji ko ubudjali francuski sir...prave sf teme padaju u zaborav, jos malo pa ce zavrsiti na drugoj stranici. Sramotno.

Blahbah se uvlaci opasno....sve neki teleb entuzijasti sa par postova...pocinjem da sumnjam u nesto, ali videcemo..

Sada cu iz inata da ovde popijem sam koju.
eto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back