Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisu vanzemaljci moj tip, niski su, ja volim visoke :lol:

Jbt, a jesam se glupo izrazila, kad opet procitam sta sam postovala :roll:
Kaa, a sta ce ti ta zmijurina u avataru?? :cry:

@Bufla-s obzirom da upisujem ekonomiju, mislim da cu ja daviti tebe :lol: Nema vecih daveza od ekonomista i programera, haha (a jes' da sam zlobna!!! ).

2good4cyber:

@Bufla-s obzirom da upisujem ekonomiju, mislim da cu ja daviti tebe :lol: Nema vecih daveza od ekonomista i programera, haha (a jes' da sam zlobna!!! ).
...Džaba se vadiš :lol: :lol: :lol: ...
Na sličici je Kaa iz originalne "Knjige o džungli"...Nacrt'o ga je Kiplingov tata.
'Ćeš na državni ili..

2good4cyber:

imas one visoke vanzemaljce iz SW :)

ne bih se slozio sa tobom po tom pitanju +
moje ruke su jace :lol:
sala :mrgreen:

Da ne spamujem kviz, napisaću ovdje.

Pitanja u kvizu postaju malo monotona. Post slike iz nekog filma, pa ko prepozna-prepozna. Hajmo, svi treba malo više da se potrudimo u pronalaženju pitanja. Nije SF samo film.

Koliko se sjećam, ranije smo imali neki nepisani dogovor da se šara s pitanjima. Različite vrste, težine, autori, žanrovi.

MasterYoda:
Da ne spamujem kviz, napisaću ovdje.

Pitanja u kvizu postaju malo monotona. Post slike iz nekog filma, pa ko prepozna-prepozna. Hajmo, svi treba malo više da se potrudimo u pronalaženju pitanja. Nije SF samo film.

Koliko se sjećam, ranije smo imali neki nepisani dogovor da se šara s pitanjima. Različite vrste, težine, autori, žanrovi.
...Zuris Mastere, - na silu se nece podici kvalitet pitanja, - dobro je dok jos ima onih zainteresovanih da ih postavljaju.

Upravo sam prelistala kviz unazad. Primedba ti bas i nije na mestu. Bilo je razlicitih pitanja..i knjizevnost, pisci, muzika, sf termini..nije bio samo film tj. scena iz filma
Mada..i ti si sam postavio scenu uz filma kao pitanje.
Film je siroko rasprostranjena - prihvacena vrsta umetnosti..privlaci nove ucesnike u kvizu

Mozda su lagane i blage al sigurno nisu prijatan prizor, bar sto se mene ticalo, a posto sam se na par mesta i drpala, ostali su i oziljci.
Suzan, jeste uobičajeno blaga inf ( izuzetno retko ide sa komplikacijama)...Jesi li mazala tzv. tečni puder aka krečno mleko ( kupuje se u apoteci ) - ublažava svrab i istovremeno isušuje promene ?

Ma to bilo pre 12 godina, sve sto sam stavljala je bio talk. Bilo, pa proslo, i vise ne doslo.

PS. Klinac mi je operisan, super je podneo.
Po prvi put ga vidim da place sto je gladan i naravno kuka za pljeskavicom. E pazi da nece da dobije, moze samo nesto sto lako sklizne niz grlo.
Idem sad na forum2 da probam kako rade pp.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back