Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam šta je bilo, ali dobro glavno da je prošlo.

Što se tiče nove Krstarice, jednostavno menjaju softver, jer je ovaj zastareo, malo će drugačije izgledati.
Možeš pogledati, vidi ovde:
https://forum.krstarica.com/showthread.php/825258-Isprobajte-novi-izgled-Foruma-Krstarice

- - - - - - - - - -

Sad sam video, nemoj da mi troluješ po temama, ima da te upucam, neće ti ni jedan melem pomoći. :mrgreen:

:rotf:

- - - - - - - - - -

Mislim znaš koliko te volem, ali neću oklevati sa upucavanjem, već sam jednom zar ne? :lol:

Poslednja izmena:
strog ali pravičan :zaljubljena:
bog će te nagraditi :aha:

višlje mi se svidja ovaj :rtfm: a i nevidim potrebu za novim izgledom ili softerom (štagod to bilo) i slično toe samo forum ljudi zaboga kake tu neke posebne ''tehnologije'' trebaju

znači kolko sam razumo a i vido, to nije samo novi izgled foruma,nego bukv novi,drugi forum? i oće onda zagasiti ovaj il kako

bolela me glava i povraćao sam kao nikad u životu. :(

Nisi jedini kom je bilo loše, mislim da je delom virusno, a delom atmosferski bilo pogoršano stanje mnogih ljudi tokom jučerašnjeg dana. Strahovite glavobolje oko 11h-14h.

- - - - - - - - - -

Ako se ukinu blogovi...sa dinamikom po temama...eto lepog odmora indid

Dobrodošla natrag! :D

ZezaŠ?????????
inače, ćao:D
Ja sam opet pokušala, ne može
al sam se suspendovala, alal mi vera
ZAšto neće biti blogova?
Hoće li ostati negde ovi trenutni?

Ćao Jenny:cmok2::heart:
Kad uspeš tamo da uđeš pitaj.
Ja sam pitala i nisam videla da mi je iko odgovorio.
Boli me uvo za ovakav ili onakav dizajn, ali ukloniti ceo jedan deo foruma?
Nema ni albuma.
Eto, meni to izgleda kao da sve lično gde kreativni ljudi mogu da se izraze se uklanja...
Da ostane samo carstvo trolova...
Trolovska Dembelija...:sad2:
Živela Kali juga!!!:evil:

Poslednja izmena:
Dobro jutro.
Što se tiče blogova koliko sam shvatio, ovi koji trenutno postoje će ostati, neće biti obrisani, a još se ne zna da li će moći
da se pišu i novi.
strog ali pravičan :zaljubljena:
bog će te nagraditi :aha:

višlje mi se svidja ovaj :rtfm: a i nevidim potrebu za novim izgledom ili softerom (štagod to bilo) i slično toe samo forum ljudi zaboga kake tu neke posebne ''tehnologije'' trebaju

znači kolko sam razumo a i vido, to nije samo novi izgled foruma,nego bukv novi,drugi forum? i oće onda zagasiti ovaj il kako

Jao kako slatke reči.

Što se tiče menjanja izgleda foruma, jednostavno moraju, ovaj trenutno im se raspada, trebali su već odavno da ga promene, ali
su odlagali. To ti je kao sa operativnim sistemom na računaru, može tebi da se sviđa XP ili 7, ali na kraju ćemo morati svi na
10-ku da pređemo ako želimo da koristimo računar.
I ne gasi se ovaj samo se menja izgled, ono što tamo postoji je samo test, da ljudi vide kako će izgledati, da se malo upoznaju
kako funkcioniše.

:hahaha:
dobroe što će ih ukiniti nzm ni što su ih mećali vopšte, postoji bezbroj sajtova,tumblra,twittera i sličnih gluposti koja služu za ta prepotentna proserravanja, koji će djavo blog na forumu :dash:
ja nit ih pišem nit ih čitam
Što ne znači da nisu vredni
Uostalom, ovde je takav vašar raznih diareja i drugih izlučevina, od kojekakvih budaletina nadobudnih, da ne kapiram što ti smetaju blogovi

- - - - - - - - - -

Prepotentna preseravanja krpelji mahom iseravaju po temama i kafanama da bi sigurnije nametnuli svoje isprazne tripove

znači
kasam reko da mi smetaju? samo kaem da su mi jadni i pretenciozni, što ne znači da mi jadna i pretenciozna NISU I prosseravanja po temama,kafanama i ostalo što si nabrajala,nezna se šta je gore
blog da bi čitao moraš da odeš na njega
Idiotluke ne mogu da izbegnem gde god odem
Dapače, pojedini paćenici me prate u stopu gde god da mrdnem
I što ih više ignorišem oni su dosadniji

- - - - - - - - - -

Tebe cenim jer se nikom ne uvlačiš
I nisi ljiga koja samo žene napada a kad naleti na većeg trola od sebe pobegne u svoju pacovsku rupu i iz nje druka i kmeči

- - - - - - - - - -

Dok sam bila mod nagledala sam se svačeg
Najgori agresivni smradovi vređaju koga stignu
A kad im neko uzvrati, pišu kilometarske prijave gde kmeče, leleču, lažu i sve što ode uz takbe likove
Fuj

Poslednja izmena:
Ćao Agi. :heart:

Lastavice, ne diraj blogove, hoćeš da te upucam? :koto:
:lol:
Kao što kaže Agi tamo ideš samo ako te zanima da nešto pročitaš, nikome se ne nameću.

- - - - - - - - - -

Ма у тебе не сумњам!!
Ја одуговлачим са овом Лиготијевом причом, некако сам више очекивао па ваљда зато.

Najgore je to kad nam neka knjiga ne leži, pa onda ne znamo šta ćemo, ili da odugovlačimo ili da odustanemo.

Ćao :cmok2:

1774233_1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back