- Poruka
- 11.279
kako nemože,ja mogu npr,otvorila mi se ljubičasta čakra i peto kurje oko ispod pazuha

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kako nemože,ja mogu npr,otvorila mi se ljubičasta čakra i peto kurje oko ispod pazuha![]()
![]()

jedem pitu s'malinom sade oćeš malo![]()
![]()

e nema višlje, izjo![]()
![]()
kakvom ameru,nisam skroz ispratijo fabulu![]()

kako nekapiraš da je to sve nameštaljka i varalica klasična
R.I.P. LEGENDO!![]()
- - - - - - - - - -
šta ti je sve reka, štas bila u prošlem životu a šta u preprošlem![]()

lordДиазепам, шта сам ти рекао.![]()

a u šta pametnije da vJerujem?jel vi stvarno verujete u čakre, tante-mantre,treća okad i slične gluposti![]()
tu će da se izlegu male lastavicekako nemože,ja mogu npr,otvorila mi se ljubičasta čakra i peto kurje oko ispod pazuha![]()
![]()

batali to,koji će ti.....a Ameru koji je trebao konacno da mi da odgovor na pitanje o mom proslom zivotu i koji me ispalio![]()
Lastavice moja mala placimo zajedno![]()

ni moja tumacnje nisu vredna bacanjaДиазепам, мислим да си га одлично описала. Човек је стварно легенда. Имао сам срећу да налетим на његову групу док је још била јавна.
ali sad konacno znam da ne bolujembatali to,koji će ti.....![]()
Видиш зато што си била веган развила ти се та способност виђења аура!! Само пази да је не изгубиш због конзумације месине.![]()

Не да нису за бацање него су врхунска...Рекох ти, кад ми буде требало за неку потенцијално битну особу контактирам те...ni moja tumacnje nisu vredna bacanja![]()
sta ko?Važi
Sad ja ko lastavica![]()
vaziНе да нису за бацање него су врхунска...Рекох ти, кад ми буде требало за неку потенцијално битну особу контактирам те...
niušta,zašto bi u išta verovalaa u šta pametnije da vJerujem?
nadam setu će da se izlegu male lastavice

izražavam se ko onsta ko?![]()
vazi![]()
a šta je racionalno i smisleno?niušta,zašto bi u išta verovala
a ako pak u neešto već moraš..onda nešto štoe bar mrvu logično,racionalno,smisleno,nedebilno a toe..maltene sve sem toga
nadam se![]()
izražavam se ko on
Kratko
- - - - - - - - - -
a šta je racionalno i smisleno?

dosta toga mrzi me sad da nabrajam, to svakako nije![]()

Није ме мрзело да данас по лошем времену три сата будем на протестима!

Zopp