Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne vredi brt, kad čujem ove morone kako arlauču i gube se (publika msm) preiritantno mi i djaba sve, sve i da najboljo ikad sviraju djaba kad me dekoncentriše i ne mogu lepo duživam u njiovoj muziki kad ovi smaraju sa vrištanjem i šutkama i sličnim debilisanjem
jednostavno kvare jebeni ugodjaj i nzm kako to samo meni smeta (tj redko kome) stv mi prečudno

a i nisam slušo ove metalike nešto

Mislim da kapiram o čemu pričaš, ali ja tako ne mogu :mrgreen: za mene mora koncert. Ako se bend pokaže dovoljno dobrim u Live izvođenju, onda znam da se radi o kvalitetu. U suprotnom je mnogo miksete bilo u priči. Ispeglaju pevačima glas, ispeglaju gitaru, ispeglaju sve i svašta i to na kraju ne bude to.

Skoro su bili Jinjer kod nas kao predgrupa Arch Enemy-ju. Razvališe ukrajinci!

:p :heart:

Eto možeš sa lastavicom da slušaš studijske verzije. :mrgreen:

Nemoj da si ljubomoran:cool::p
Neću da ti preotimam ptičice...:mrgreen:

Ionako preferiram četvoronožne...
Ovako nešto recimo...
co-lion_h.jpg

:zaljubljena::zaljubljena::zaljubljena::zaljubljena::zaljubljena:

Nisi jedini.
Isto imam problem sa koncertima.
Nikad mi nije to to.
I uopšte ne volim "žive" nastupe ni jedne vrste, ni pozorište, ni ples.
Odnosno, balet i operu mogu samo na snimku da gledam.
Štaviše, mnogo mi smeta i u bioskop da odem.
Volim SAMA ili sa odabranom ekipom nešto da gledam ili slušam (muziku pogotovo sama).

Eto lastavice, ima nas još...:cmok2::heart:

- - - - - - - - - -

:mazi:

:cmok2::heart:

labudice moja mala :zaljubljena:
stvoreni smo jedno za prvo :aha: :cmok2:

Mislim da kapiram o čemu pričaš, ali ja tako ne mogu za mene mora koncert. Ako se bend pokaže dovoljno dobrim u Live izvođenju, onda znam da se radi o kvalitetu. U suprotnom je mnogo miksete bilo u priči. Ispeglaju pevačima glas, ispeglaju gitaru, ispeglaju sve i svašta i to na kraju ne bude to.
pa zabolje me šta sve ''ispeglaju'' ako zvuči boljo :roll: a bukv sve ikad što sam igde čuo od ikog zvuči neopiiisivo boljo na albumu npr negoli nekom debilnom koncertu i slično,ako ni zbog čeg drugog, a ono bar zbog toga što nema gomile degena koji se gubu da bih bili u centru pažlje :rtfm: nzm kako ti bar to nije iritantno i kako ti bar maalkico ne ometa ugodjaj, na stranu vokalni performansi i sviranje uzivo itd :S il ćeš sad da mi rekneš da UŽIVAŠ upravo u publici i da baš zato i preferiraš koncerate O.o

- - - - - - - - - -

još ako ih prikažu sa onim metalskim znakem i kako njišu kosurdom masnom te mi i VIZUJELNO ogadu sve, pored toga što su auditivno..:rtfm: :evil:

pa zabolje me šta sve ''ispeglaju'' ako zvuči boljo :roll: a bukv sve ikad što sam igde čuo od ikog zvuči neopiiisivo boljo na albumu npr negoli nekom debilnom koncertu i slično,ako ni zbog čeg drugog, a ono bar zbog toga što nema gomile degena koji se gubu da bih bili u centru pažlje :rtfm: nzm kako ti bar to nije iritantno i kako ti bar maalkico ne ometa ugodjaj, na stranu vokalni performansi i sviranje uzivo itd :S il ćeš sad da mi rekneš da UŽIVAŠ upravo u publici i da baš zato i preferiraš koncerate O.o

- - - - - - - - - -

još ako ih prikažu sa onim metalskim znakem i kako njišu kosurdom masnom te mi i VIZUJELNO ogadu sve, pored toga što su auditivno..:rtfm: :evil:

To je zato što ne cupkaš. Cupkanje se podrazumeva. Cup cup.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back