Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Samo da poželim srećan rođendan quentinu, zdravlja, sreće i mnogo dobrih knjiga!![]()
Kolko juce mu bio rodjendan
Srecan rodjendan Quentine

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da poželim srećan rođendan quentinu, zdravlja, sreće i mnogo dobrih knjiga!![]()

broji!Srećno!Pridružujem se čestitkama sa željom da ostanete čvrst karakter i narednih godina i ne menjate taj broj "trideset i neki."Važno je kako se čovek oseća a ne koliko brojeva,koji mogu i da zabune..broji!Srećno!
To tako ide do cetrdesete, a onda se vracas unazad. Sa pedeset postajes polako infantilanHvala, samo bolje da ne provjeravamo kako se osjećam. Ja se od sedamnaeste osjećam kao da mi je pedeset.

To tako ide do cetrdesete, a onda se vracas unazad. Sa pedeset postajes polako infantilan
Provericemo iduce godine u ovo vreme![]()

Od sutra sam na odmoru. Imaćete priliku da se malo i vi odmorite od mene.
Upadaću povremeno, nadam se.
Ljubim vas sve.![]()

Što se tiče Lazanskog, Fidela Kastra, Siniše Mihajlovića i ostale ekipe, podsjećam vas da se na ovom PDF bavimo književnošću, a ne publicistikom. Nemam ništa protiv da neko prijavi da tako nešto čita, ali bolje da ne krećete u dublje geopolitičke i slične rasprave, jer to ćemo morati brisati.
Usput, stiže mi za koji dan Kaputt, a i Koža.
kom pdfu pripadaju takve rasprave?
kako praviš distinkciju između književnosti i neknjiževnosti
Hmmm da slažem se sa Kventinom....Recimo Jerotić u kniizi dosta piše o neurozama i psiho profilima poznatih pisaca i pesnika poput Kafke, Bodlera tako da tu ima veze sa književnošću...
kvalitet pdf Književnost je nizak, jer naprosto odražava kvalitet forumašaJa se ne sećam kad sam video da je neko otvorio temu o nekoj knjizi ili autoru. Sve su to uopštene teme kao što ih je Fjodor naveo i tipa ''ko vam je omiljeni blablabla''.
kvalitet pdf Književnost je nizak, jer naprosto odražava kvalitet forumašaJa se ne sećam kad sam video da je neko otvorio temu o nekoj knjizi ili autoru. Sve su to uopštene teme kao što ih je Fjodor naveo i tipa ''ko vam je omiljeni blablabla''.