- Poruka
- 131.220
Trumane, pa to je sitnica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pocrveneću od ovoliko pohvala.

Može te li da mi preporuči te neku knjigu, ali da nema više od 50 stranica? Hvala unapred, srdačan pozdrav!
Kako da nema više od 50 stranica?Pozdrav svima, ja sam ovde novaMože te li da mi preporuči te neku knjigu, ali da nema više od 50 stranica? Hvala unapred, srdačan pozdrav!
Lastavica zvana Uglješa![]()

pa da ima maksimum 50 strana, šta ti nije jasno, nevolim kad su dugačke mnogo
i da ima ilustracija puno a malo reči

Treba mi preporuka za neku knjigu o praktičnoj implementaciji GDPR procedura, sa primerima ako je moguće...
Dobro jutro knjiški narode.

Ti se zezaš... ali takav jedan nam je skoro bio u poseti, i naplatio 5500 evra da napiše izveštaj od 20 strana, sve to trajalo ne više od desetak dana.Evo ja sam veliki stručnjak za Grfyudbd procedure![]()

Ma to je prosto, naučio bi te chika Siza za par dana.Treba itekako
Šteta što ja to jedva umem i da izgovorim a kamoli da ukapiram![]()
) zapravo imaju veliki talenat i da pričaju o GDPR-u. 
da meljem umem itekako, mogu da smorim ali nikad ne pričam nebulozeMa to je prosto, naučio bi te chika Siza za par dana.
Ono što sam shvatio (bez zezanja), to je da ovi koji imaju talenta da pričaju - a da ništa konkretno ne kažu, (ko je rekao "astrolozi"?) zapravo imaju veliki talenat i da pričaju o GDPR-u.
Više je u pitanju spika i manipulacija slušaocima nego neko ekstremno znanje, za razliku od programiranja recimo gde spika nikoga ne interesuje, već rezultat. Spika i manipulacija se vazda bolje plaća.![]()

bookworms