Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
9a7948472610242300c32a7afc3cac13.jpg
:heart::heart::heart:

- - - - - - - - - -

Pocrveneću od ovoliko pohvala.

Ehheheehehe:rumenka::rumenka::rumenka:

- - - - - - - - - -

Šta, opet su ispekli lastavicu?:(
Aiiii... Ovih dana pita od lastavica na meniju savaki dan...:lol:

Treba itekako:ok:
Šteta što ja to jedva umem i da izgovorim a kamoli da ukapiram:lol:
Ma to je prosto, naučio bi te chika Siza za par dana.
Ono što sam shvatio (bez zezanja), to je da ovi koji imaju talenta da pričaju - a da ništa konkretno ne kažu, (ko je rekao "astrolozi"? :ljutko:) zapravo imaju veliki talenat i da pričaju o GDPR-u.
Više je u pitanju spika i manipulacija slušaocima nego neko ekstremno znanje, za razliku od programiranja recimo gde spika nikoga ne interesuje, već rezultat. Spika i manipulacija se vazda bolje plaća. :)

Ma to je prosto, naučio bi te chika Siza za par dana.
Ono što sam shvatio (bez zezanja), to je da ovi koji imaju talenta da pričaju - a da ništa konkretno ne kažu, (ko je rekao "astrolozi"? :ljutko:) zapravo imaju veliki talenat i da pričaju o GDPR-u.
Više je u pitanju spika i manipulacija slušaocima nego neko ekstremno znanje, za razliku od programiranja recimo gde spika nikoga ne interesuje, već rezultat. Spika i manipulacija se vazda bolje plaća. :)
da meljem umem itekako, mogu da smorim ali nikad ne pričam nebuloze
Ove što salatama od reči izigravaju 'telektualce a imaju tri razreda osnovne škole a "razumeju" se u SVE ne bih imitirala čak i da oću jer numem
Nisam tip koju voli a i ume da manipuliše a nema većeg blama nego izigravati stručnjaka u oblastima o kojima pojma nemaju a misle da će se izvaditi na Google

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back