Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dolazi nam kišni period kako i dolikuje u aprilu
calendrier-pets-rock-2012-format-30x30-cm.jpg

Možda:zcepanje:
Toliko filmova gledam da ne mogu više svih da se setim
A priča sa Ouiji tablama je vrlo čest motiv tako da mi to ne znači puno
Nego odgledah juče jedan jako dobar španski film
FOTOGRAF IZ MATHAUZENA
po istinitom događaju rađeno
7000 španskih komunista je bilo u Mathauzenu
I jedan od njih,logoraš fotograf je uspeo na najneverovatnije fore da sačuva negative i zahvaljujući njemu danas imamo autentično svedočenje o svim strahotama
Mada je Mathauzen hotel sa 5 zvezdica za Aušvic
Jer u njemu je bilo dosta ratnih zarobljenika, npr dosta oficira Kraljevine Jugoslavije i tretirali su ih bolje nego Jevreje
Mnogi su se i vratili

toe normalno, tako i komene, kad odgledaš dosta stvari (bilo filmova,bilo serija) (ako si ti gledo puno filmova i serija a pretpostavljam da jesi) smori te i ne zadovoljavaju te više taki klišei no tražiš nešto posve novo..zaebano :rida: ja u zadnjo vremo skoro svaku seriju što počnem prekinem posle par epizoda

jesam, neje mi se svido nešto, dosadan mi bio a svi ga hvalu jbg..

retko koji horor mi se svidi jer mi je kod horora jedino bitno dae strašan,eto ovaj zadanj get out a pre toga čini mi se shining (mada sam pre deset dina gledo,i otad još jedared il dvared ja msm,teo sam da crknem od straa nonu babu iz kade :hahaha: :rida: odmalena se plašim veštica, tomie i dan-danas malterne fobija, kasam bio mali sam neko vreme čak tripovo damie mati veštica :hahaha: ) i toe to

u stvari i nije tolko loš the witch sad kad razmislim mi bio al očekivo sam mnoogo više,upravo zbog naziva i što sam očekivo da ću se živ isprepadam od kojekaki veštica..kad ono..svega jedna-dve polustrašne scene i toe to :rtfm:

- - - - - - - - - -

haha pa možda bi to i bilo najpametnijo :think:
i mene kljige isto..mada me nikad neću u potpunosti smoriti..recimo epska (i donekle naučna) fantastika, još nisam ni jednu petinu iščito kolko bi volo al nmg sve da nabavim a i nzm gde i kako itd..

pa to je normalno
Zahteva ozbiljan dugotrajni rad
Da nije tako svaka šuša bi se bavila Kabalom
Ali nemoj da te demorališe
U svim sistemima ozbiljan praktični rad iziskuje dugotrajnu pripremu
I Učitelja
A neke stvari dođu same po sebi
Važno je da si na dobrom putu sa zdravim pristupom

A ja ne srljam u propast kao ovi klinci ovde
Slozena je Kabala u pm al zato se detaljno i proucava

Nego
Odo se seliti u Avganistam Muhamed Abdulah Mandulah ima prazan stan :zurka: