Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta da kazem....

Vidi.edituj svoj doprinos u nasoj sf prici i izbrisi prvu recenicu, onu "da ja probam".
Naravno da si dobrodosla da pises, ta prica nam vec "visi" mesecima, nikako da je zavrsimo.

@Mastere, oduvek sam se pitao gde i kako Pavlovicka zavrsi...zadnje sto sam cuo za nju bilo je da je ona postavljena za direktora fabrike, umesto da nastavi istrazivanja.

Ja sam bio uveren da su ameri otkupili patent, da je kesh ulozen u fabriku i da su kauboji lepili vidasil plocice na satlove....

Eto, kažem ja i ponavljam stalno, SF fanovi su natprosečno inteligentni, treba ponekada i verovati istraživanjima Amera.:D
Ajmo i ostali, al' samo pošteno (isplata na trećem ročištu :D).

ps, očekujem da svi imate viši IQ od mene, pa mogu da se hvalim što sam u vašem društvu. :D

dan555:
BaČite pogled na ovu temu http://forum.krstarica.com/threads/161597 , jes' da ima gomila testova za IQ na netu, al' ja rešio ovaj (122). Prijavite ako ga i vi uradite.
131.
Ako sam dobro razumela, SuzanKalvin je psiholog -> volela bih ako zna nesto vise o EQ(emocionalnoj inteligenciji) da pojasni...radila sam i takav test.
Dan, 122 je natprosecna inteligencija.Izgleda da se ovaj test koriguje -> odnosno, rezultati i test su uradjeni po Bineovoj skali. Nasi se rade po Katelovoj skali...kolicnik je znatno visi.
Da li ste znali da na Mensinim testovima sirom Evrope prolazi oko 5 % prijavljenih kandidata ? Frapantno ili ne..u Srbiji je prolaznost ( IQ > 149 ) oko 50%. ( zvucim kao Politikin Zabavnik :) )
Ne znam ljudi, ja bas i ne verujem previse testovima, to je samo delic necega sto nazivamo inteligencijom..inteligencija je sirok pojam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back