Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
Neću da se igram s tobom.Mogu kasicicu kafe, pa kuvaj.
Dobro, i pola kasicice secera.

I ne pijem sa šećerom, to bi zaštedeo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neću da se igram s tobom.Mogu kasicicu kafe, pa kuvaj.
Dobro, i pola kasicice secera.
Sta ti tu jutro itd? Gde su kafa i dorucak? Eeeej, gazda si kafane, da te podsetim.Dobro jutro.
Tobe! Vidi se domacinsko dete. I edukovano ispravno.
Nisam još dugo gazda, uskoro ćete imati gazdaricu.Sta ti tu jutro itd? Gde su kafa i dorucak? Eeeej, gazda si kafane, da te podsetim.
Mislim da ćemo danas otvoriti novu, eto još nekih 60 postova.Znači, pri kraju smo i sa ovom kafanom... )
Eto kako sve prolazi
oće Mika da otvori?Mislim da ćemo danas otvoriti novu, eto još nekih 60 postova.
Da, ona otvara novu, konačno da ovde bude bolji gazda, a ne lenština ko ja.oće Mika da otvori?
Ne vredi ti. I tada ces imati ista zaduzenja.Nisam još dugo gazda, uskoro ćete imati gazdaricu.![]()
Danas? Mislis do podneva.Mislim da ćemo danas otvoriti novu, eto još nekih 60 postova.
I obavljaću ih isto efikasno ko i do sad.Ne vredi ti. I tada ces imati ista zaduzenja.![]()
Smeniše te?Da, ona otvara novu, konačno da ovde bude bolji gazda, a ne lenština ko ja.![]()
Ako se na tebe ugleda...Da, ona otvara novu, konačno da ovde bude bolji gazda, a ne lenština ko ja.![]()