- Poruka
- 73.924
A ne, to Lunja i ja uz kafu, jer život je besmislen kad me ne voliš.Vidim gledate moju seksplicitnu sliku i raspravljate o besmislu zivota.. ako ako..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne, to Lunja i ja uz kafu, jer život je besmislen kad me ne voliš.Vidim gledate moju seksplicitnu sliku i raspravljate o besmislu zivota.. ako ako..

Pfff, da me voliš, voleo bi me zbog moje duše. Mada i ona mi se smanjila nešto....Kako da te volim kad nisam video nijednu tvoju eksplicitnu sliku.

И то се рачунаvirtuelno samo![]()
исто болиOtkad sam stručnjak za eksplicitne fotke? xDПитај Бадрија прво, консултирајте се.... шта ја знам како иде то
Snowko.. ja bih ti otpozdravila, baš si mio.. ali kad pozdravljaš samo svoje tuđe žene, prosto mi se ne čini politički korektno.. ja sebe nikad ne umećem u jake & istinske ljubavi.. tako mi nalaže kodex časti..

Pa gde si Snowko.. jedan lep pozdrav ovog kišnjikavog dana i tebi!
Pozdrav svima![]()
Samo te posmatram.. šta li si nam još utajio.. m?Otkad sam stručnjak za eksplicitne fotke? xD
Ćao, Wuko!Само да се запљунем у своју касабу!
Сад да узмем доместос у руке и кренем да чистим Pogledajte prilog 929758
Па ди сте Мољчићи![]()
Baš super što si ovde..Pa gde si Snowko.. jedan lep pozdrav ovog kišnjikavog dana i tebi!![]()
Ja sam već puno toga uradila danas.. sad malo predah, kafa i vi..Ustao pre pola sata i spremam se psihicki za posao.
Kako si ti?
Pa onda dalje.. 
Поздрав Ђурђија, дивно имеĆao, Wuko!Baš super što si ovde..

Ja sam već puno toga uradila danas.. sad malo predah, kafa i vi..Pa onda dalje..
Hvala ti što pitaš..![]()
поздравковић Сновко меду унд шекеру![]()

Еве ме данаске, читам КњижевностGde si ti sanjalice![]()

Hvala, Wuko..Поздрав Ђурђија, дивно име![]()

Еве ме данаске, читам Књижевност![]()
Хвала на питању, добро самKontrolises naseg manijaka kako se ponasa
Kako si ti?

Konacno tu si!Само да се запљунем у своју касабу!
Сад да узмем доместос у руке и кренем да чистим Pogledajte prilog 929758
Па ди сте Мољчићи![]()

Хвала Луњно на кафициKonacno tu si!![]()