- Poruka
- 73.917
E idem ja da se tuširam, ne kačite ništa eksplicitno dok me nema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš Cecu?Najviše muziku, eksplicitnu
Hm..sigurno ti stigla slika...E idem ja da se tuširam, ne kačite ništa eksplicitno dok me nema.

Mene je strah potpune tame.Vidiš , ja to mogu bez psihodelika....
Srce u tami ...Imam to crno srce koje se proteže kroz moj život još od detinjstva ..U raznim veličinama , na raznim mestima..
Imam neku povezanost sa srcem koje je crno ..Ali uvek je napuklo , nije nikada celo ...
A ono što vidim u mraku (ako nije potpun i gust) -to su mala iskričava svetla..Zelena..Uvek zelena ..Daleka....
Misli li Ceca na mene, pa da ja mislim o njoj?Misliš Cecu?
Ja volim...Tiha je i spokojna.Mene je strah potpune tame.
Da umrem da ne zalimNe cini to! Ko vidi eksplicitnu sliku Konja umrece u najsladjim mukama..
Jeste, ali osjecam se izlozenim u njoj.Ja volim...Tiha je i spokojna.
Ne zvuči glupo , samo , ako se pokriješ , onda si u još većem mraku , ne?Jeste, ali osjecam se izlozenim u njoj.
Pogotovo kad sam bez ikoga u blizini.
Onda se pokrijem jorganom preko glave i osjecam se zasticenijim.
Znam da glupo zvuci.
Da, ali to je kao nekakav stit.Ne zvuči glupo , samo , ako se pokriješ , onda si u još većem mraku , ne?
Naprotiv , ja se osećam u tami zaštićenom i skrivenom....
Štit..Oklop...Svet...Da, ali to je kao nekakav stit.
Drangulijice, vani pada kisa, smiruje me nrkako.
Hajde, uživaj.Štit..Oklop...Svet...
Nebitno šta je , važno je da prija...
Pada kiša , volim je...Idem da pokisnem malo ...sada je napolju tiho..
Nema vetra , nema ljudi ..
Samo kiša i noć.
Prehladit ces se!!!Štit..Oklop...Svet...
Nebitno šta je , važno je da prija...
Pada kiša , volim je...Idem da pokisnem malo ...sada je napolju tiho..
Nema vetra , nema ljudi ..
Samo kiša i noć.
Kako vampir da se prehladi?Prehladit ces se!!!
Brzo u kucu!
Ne znam kako ali zamisli zine da ugrize nekog za vrat, a nos vidno zaslinavi.Kako vampir da se prehladi?![]()
Bolje ti pazi kad se vrati i vidi ovu poruku.Ne znam kako ali zamisli zine da ugrize nekog za vrat, a nos vidno zaslinavi.
Kad se vrati, bice dan.Bolje ti pazi kad se vrati i vidi ovu poruku.
Sad kad kazes.... ali neka svejedno ide na toplo.Kako vampir da se prehladi?![]()

Moraš da paziš na nju, vidiš kako odluta po kiši.Sad kad kazes.... ali neka svejedno ide na toplo.
![]()
Bas sam se sinoc pitao, vanji pljusti i puse, ja u toplom krevetu, mislim si - pa sta ce vani na kisi?Moraš da paziš na nju, vidiš kako odluta po kiši.

Ko će znati, vampir je to, ide u lov valjda. xDBas sam se sinoc pitao, vanji pljusti i puse, ja u toplom krevetu, mislim si - pa sta ce vani na kisi?
![]()
E pa da, nisam je pitao da li je gledala Let me In.Ko će znati, vampir je to, ide u lov valjda. xD
Ne znam da li je gledala, ako nije svakako bi trebalo.E pa da, nisam je pitao da li je gledala Let me In.
Koju god verziju da odabere, svedski original ili jamericki remake, super je.
Samo sto to meni nije horor iako je o vampiru, ali film je super, mogao bi cak proci kao bajka za djecu.