Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
Gde du svi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim, i drugi put.Necu, hvala
Cuvaj si za sebe drugi put.Molim, i drugi put.
Uživaju u vikendu, možda i napravili žurku a nas nisu pozvali.Gde du svi
Počni da gledaš horor, daću ti preporuke za vrhunska ostvarenja žanra.Cuvaj si za sebe drugi put.
može, to je nerazdvojivo, češće je tako nego suprotnoNe znam da li nešto što je potreba može biti istrovremeno i uživanje.
Što, šta nam fali?Ima i koga da ne pozovu
Želim da se nasmejem, ne da se plašimPočni da gledaš horor, daću ti preporuke za vrhunska ostvarenja žanra.
Ništa...imamo i viškaŠto, šta nam fali?![]()
Reci Badriju, on sve nesto ne podnosi...ne zna uzivatimože, to je nerazdvojivo, češće je tako nego suprotno
Malo sam skeptičan tu, jer ako je nešto potreba, nismo slobodni od toga, no opet i ti si u pravu.može, to je nerazdvojivo, češće je tako nego suprotno
Nije strah loša stvar, pogotovo kad je u kontrolisanim uslovima, u kojim ti se zapravo ništa ne može dogoditi.Želim da se nasmejem, ne da se plašim
MeehNije strah loša stvar, pogotovo kad je u kontrolosanim uslovima, u kojim ti se zapravo ništa ne može dogoditi.
A po svemu sudeći nećeš ni biti.Meeh
Nisam sad za horor
A potreba za seksom, hranom? Ja se u tom smislu ni najmanje ne osećam neslobodnom i ta nesloboda me ne sprečava da uživamMalo sam skeptičan tu, jer ako je nešto potreba, nismo slobodni od toga, no opet i ti si u pravu.
Nije tako, gledam i horor...samo sad nisam u takvom raspoloženjuA po svemu sudeći nećeš ni biti.
Ne voliš horor.
Nije tako, gledam i horor...samo sad nisam u takvom raspoloženju
U pravu si, slobode i ovako nema, uvek smo nečim determinisani, onda treba uživati i u "neslobodi".A potreba za seksom, hranom? Ja se u tom smislu ni najmanje ne osećam neslobodnom i ta nesloboda me ne sprečava da uživam![]()

Kad budeš u raspoloženju reci da ti dam neke preporuke.Nije tako, gledam i horor...samo sad nisam u takvom raspoloženju
Zdravo, gde si ti?

Šta si uradio, od koga se kriješ?Здраво живо , ту сам прешао сам у илегалу![]()