- Poruka
- 71.161
Fortes ce Miku...ja cu vas ostale da gledam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Oni neka se skidaju mi ćemo da gledamo...i takoFortes ce Miku...ja cu vas ostale da gledam![]()

Počni onda... don't be so shySačekaću onda da Mika dodže...tebe i konja da gledam neću...

Nemoj da se skine a ti odeš, pa ostanem sa golim Fortesom.Počni onda... don't be so shy![]()

Nećeš Miku da vidiš...ili Lori?Mislim da je vreme da idem, počeo Fortes da se skida.![]()

Trenutno jedino vidim tebe kako se skidaš.Nećeš Miku da vidiš...ili Lori?
Ajde ajde dobro onda.....znamo šta voliš....zvaćemo te kad @snowtrooper krene![]()

Tražim još... loading

To ih vabim...Trenutno jedino vidim tebe kako se skidaš.![]()

Koliko da čekamo još?Tražim još... loading![]()
Šta ti čekaš?Gde je sad Fortes, rekao da te čeka i sad ga nema.
Čekam da vidim da li ima još nekoga u kafani, pa ako nema da se skidam.Šta ti čekaš?
A mi pre, šta?Čekam da vidim da li ima još nekoga u kafani, pa ako nema da se skidam.![]()

Šta ti se žuri, mogu i na pp da ti se skinem, ako je hitno.A mi pre, šta?![]()

Ne moraš baš. Ustvari necu sad.Šta ti se žuri, mogu i na pp da ti se skinem, ako je hitno.![]()
Ni sa njima, užasnu sam gužvu sebi navukla na vrat. Sad pokušavam da isplivam, a osećam da nemam snage više ni gram. A moram.@Little Redhead sad se družiš samo sa Žene?![]()
Uvek nađemo snageNi sa njima, užasnu sam gužvu sebi navukla na vrat. Sad pokušavam da isplivam, a osećam da nemam snage više ni gram. A moram.

Nije ko da imam trenutno nekog drugog izbora.Uvek nađemo snage![]()
Razumem te, kod mene je uvek guzva, nekad mi dođe da vrištim, nekad da pobežem...al šta je tu je, uvek prođe, nekad potraje mir, nekad je kratak ali snage imamo i idemo daljeNije ko da imam trenutno nekog drugog izbora.![]()
Nećeš Miku da vidiš...ili Lori?
Ajde ajde dobro onda.....znamo šta voliš....zvaćemo te kad @snowtrooper krene![]()