- Poruka
- 95.553
Svaki fast food gojiNema toga...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaki fast food gojiNema toga...
Pa seno baš i ne goji. A to je hrana za konje. Samo kažem...Svaki fast food goji
pozovi nas i ja bih došla ))Dajte neki fast food sto ne goyi.. ocu da smrsam da se vide plocice na Konju kad dodju gosti sa Krstarice..![]()
pozovi nas i ja bih došla ))
ne zezam se. ako budeš pravio roštilj, slično, imam auto dolazim ). na jedan izlet.
Ja neću! Idem samo tamo gde me vole. A i sigurno si daleko. Daleko od očiju, daleko od srca. Može i suprotno...Dajte neki fast food sto ne goyi.. ocu da smrsam da se vide plocice na Konju kad dodju gosti sa Krstarice..![]()
A ti si udataJa neću! Idem samo tamo gde me vole. A i sigurno si daleko. Daleko od očiju, daleko od srca. Može i suprotno...![]()
Pa ja ne bih došla na neki grupnjak )), već na roštilj ))A ti si udata![]()
I ti me zato ne voliš?!? Srce ne bira, da me voliš, voleo bi me iako sam udata.A ti si udata![]()
Biljni sir.
Nisam rekao da te ne volim nego postujem tudje izbore..I ti me zato ne voliš?!? Srce ne bira, da me voliš, voleo bi me iako sam udata.![]()
Šta, mora samo muža da ima kao izbor? Baš si ti neki staromodan lik.. )Nisam rekao da te ne volim nego postujem tudje izbore..
Voliš zelenu salatu?I ja...Imas salatu tako da nema veze
![]()
![]()
Pa muž mi ne da imam dečka. Ali devojku i konja, e to nije spominjao.Nisam rekao da te ne volim nego postujem tudje izbore..
Jesam.. old skulŠta, mora samo muža da ima kao izbor? Baš si ti neki staromodan lik.. )
Proveri ti to sa njim.. i ako ti kaze da moze.. kod mene opet ne moze.Pa muž mi ne da imam dečka. Ali devojku i konja, e to nije spominjao.![]()
Jel si ti od gladi pojeo svoj smisao za humor?Proveri ti to sa njim.. i ako ti kaze da moze.. kod mene opet ne moze.
Sex sa konjem je ozbiljna stvar.. gotovo pitanje zhivota il smrti. Nije se uopste saliti sa tim.Jel si ti od gladi pojeo svoj smisao za humor?![]()
Odakle tebi ideja da meni treba seks, pa još sa Konjem, ej?!? Ja pričam ovde o ljubavi, a ti samo tražiš izgovore.Sex sa konjem je ozbiljna stvar.. gotovo pitanje zhivota il smrti.
Pa lezi.. misim da te volimOdakle tebi ideja da meni treba seks, pa još sa Konjem, ej?!? Ja pričam ovde o ljubavi, a ti samo tražiš izgovore.
Voliš zelenu salatu?I ja...
Ti ne umeš da voliš.Pa lezi.. misim da te volim![]()
Idi bre, koga ti ne voliš? S kim ne bi legao, a? ))Pa lezi.. misim da te volim![]()
Znaci, zaboravise svi hranu koja je bila motiv okupljanja.Odakle tebi ideja da meni treba seks, pa još sa Konjem, ej?!? Ja pričam ovde o ljubavi, a ti samo tražiš izgovore.