Lunja*
Lunjalo
- Poruka
- 23.832
Nista od mog marketinskog unapredjenja.Molim? Mooooliiiim?!?! Pogledajte prilog 866400

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista od mog marketinskog unapredjenja.Molim? Mooooliiiim?!?! Pogledajte prilog 866400
Kakav je ovo bio nož u leđa, pa ja ne verujem. Ja sam ŠOKIRANA! Mislila sam da samo mene voliš najviše. Ovo moje srce neće preživeti, a još je nedelja.Nista od mog marketinskog unapredjenja.![]()
Sa sve marketinskim unapredjenjem, inace cu te tuzim kod glavnog arhivatora za ulazak u moj licni pp, citaj: privatni prostor.Reći ću ti na pp.![]()
Idem u pp, da te muvam i volim do sutra u ovo vreme.Kakav je ovo bio nož u leđa, pa ja ne verujem. Ja sam ŠOKIRANA! Mislila sam da samo mene voliš najviše. Ovo moje srce neće preživeti, a još je nedelja. Pogledajte prilog 866401
E baš me tuži!!!Sa sve marketinskim unapredjenjem, inace cu te tuzim kod glavnog arhivatora za ulazak u moj licni pp, citaj: privatni prostor.![]()
Glavni arhivator je eufemizam za najveceg spamera.E baš me tuži!!!
Sad ću ceo pp da ti ispamujem i na fiksni ću da te zovem u pola noći. I arhivatora isto!
Čekaj, ko je arhivator?![]()
Mene bogami, nećeš. Niko mene ne može da reguliše, žaliću se Evropskom sudu za ljudska prava.Овде сам ја. И мораћу да вас... ух, замало рекох регулишем.![]()
Sve za kafanu!Oh kakva divna tema.
Mozemo se dopisivati upoznati muvati i prizivati satanu. ❤
Ja nemam, idem sad u lov.Dan prelep...
ali imam već spremnu fotku
![]()
Evo me, spamujem. A treba da fotkam. Dok je jos dan.Des lunjo![]()
Samo ako bih smislila kako da ilustrujem "Vašar taštine".Ja nemam, idem sad u lov.
Ljudovi, posaljite nesto moderatoru, da mozemo i tamo da se lepo igramo fotkicama!
https://forum.krstarica.com/threads...a-knjigom-pesmom-filmom.918619/#post-41825285
Ja bih uslikala pp inboks. To moze i skrinshotom.Samo ako bih smislila kako da ilustrujem "Vašar taštine".![]()
Pa ne može, zabranjeno je javno objavljivanje pp sadržaja.Ja bih uslikala pp inboks. To moze i skrinshotom.![]()
Ma samo ono gore, pp inbox. Sve ostalo ide u umetnicku slobodu tumacenja.Pa ne može, zabranjeno je javno objavljivanje pp sadržaja.![]()