- Poruka
- 131.211
Konjlega, objasni mi zašto smo u haljinama?Ja i Badry nosimo haljine na kojima se vidi jedino čukalj.. i to tek u retkim situacijama kad prekstimo noge dok čitamo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Konjlega, objasni mi zašto smo u haljinama?Ja i Badry nosimo haljine na kojima se vidi jedino čukalj.. i to tek u retkim situacijama kad prekstimo noge dok čitamo...
Nemoj mi reci da.....Ok, idem da obucem spavacicu.![]()

Zbog Noblesa. Mi moramo da upristojimo ove zene. A kako cemo da imamo legitimitet nasih namera ako ne pokazemo na licnom primeru.Konjlega, objasni mi zašto smo u haljinama?
Ma pitaj ga zasto je ljut na mene, sto sam u brusu, ili sto ga nisam skinula?Šta je čukalj?

Moramo li baš haljine?Zbog Noblesa. Mi moramo da upristojimo ove zene. A kako cemo da imamo legitimet nasih namera ako ne pokazemo na licnom primeru.
Ne znam, ne prica sa mnom...pitaj ti, pitaj i za meneMa pitaj ga zasto je ljut na mene, sto sam u brusu, ili sto ga nisam skinula?![]()
Nemoj mi reci da.....![]()
Ne ulazi mi se bas u latex..Moramo li baš haljine?
Onda neka budu haljine.Ne ulazi mi se bas u latex..
to mi Konj vec drugi put disketno kazeMa gde bre ne treba! Skines se u brus, zavalis u krevet, uzmes laptop, svi misle da si u toaleti, a tebi vise nije vruce, a noc vrela, upm!![]()
Da bi ja bila najgore dete od svih, jer sam u brusu.Konjlega, objasni mi zašto smo u haljinama?

Šta ti je, do grla se zakopčaj odma'!Da bi ja bila najgore dete od svih, jer sam u brusu.![]()
Jes, na ovu vrucinu i u lateks da udjem.Šta ti je, do grla se zakopčaj odma'!

Nisam ispratio radnju, el se ti to skidaš?Ode i brus
Ne ja bi vam nesto drugo diskretnije rekao od tog.to mi Konj vec drugi put disketno kaze
Povecavam ulog.Ode i brus

BlefirašPovecavam ulog.![]()