- Poruka
- 131.212
I ti čitaš Siorana? xDhahaha da. sinhronizovali smo se od previše Siorana![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ti čitaš Siorana? xDhahaha da. sinhronizovali smo se od previše Siorana![]()
Moram onda da pazim šta pišem. xDBrate, ja sam na LjiSu porasla, sve je eufemizam.![]()
Šta još možeš levom?Slikam levom rukom...jer desna mi treba za kolače![]()
Ne možeš ti toliko da paziš, koliko ja mogu da imam pogrešne asocijacije. Zato, opušteno. Hehehe..Moram onda da pazim šta pišem. xD
Prava si ljisovka.Ne možeš ti toliko da paziš, koliko ja mogu da imam pogrešne asocijacije. Zato, opušteno. Hehehe..
Uglavnom sve. Desnom samo pišem...i sečem.Šta još možeš levom?![]()
A šta ću, mora i to neko.Prava si ljisovka.![]()

Dosta toga mogu da radim desnom, ali da pišem nikako, a i onaj rukopis levom mi je takav da ga jedva i ja pročitam.Uglavnom sve. Desnom samo pišem...i sečem.

Jednom ljisovka, uvek ljisovka!A šta ću, mora i to neko.![]()
indigo izgleda svastaŠta još možeš levom?![]()

Још једна из нашега клана дискриминисаних.Uglavnom sve. Desnom samo pišem...i sečem.
Slažem se. Mada, moraš priznati da se malo uznapredovalo. Nekad se u školi nije dozvoljavalo pisanje levom rukom, svi su morali da koriste desnu. Možeš miša da podesiš, postoje penkala za levoruke... Ali to nije dovoljan napredak...Ovaj svet je podešen prema desnorukima, tako da mi levoruki od početka moramo da se prilagođavamo svetu koji nije pravljen za nas.
Da, sad ima tih prodavnica za levoruke, gde se dosta toga može naći.Slažem se. Mada, moraš priznati da se malo uznapredovalo. Nekad se u školi nije dozvoljavalo pisanje levom rukom, svi su morali da koriste desnu. Možeš miša da podesiš, postoje penkala za levoruke... Ali to nije dovoljan napredak...
Нешто размишљам...да отвориш кафану за нас леворуке.Ovaj svet je podešen prema desnorukima, tako da mi levoruki od početka moramo da se prilagođavamo svetu koji nije pravljen za nas.

Zatvorili bi nas odma' jer nisu dozvoljene dve kafane.Нешто размишљам...да отвориш кафану за нас леворуке.![]()
Još neko da se pridruži i biće nas više od desnorukih.pridružujem se klubu levorukih
pridružujem se klubu levorukih
Još neko da se pridruži i biće nas više od desnorukih.

a joj :smajlikojigutaknedle: