- Poruka
- 82.882
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni to taj tantrizam lici nao no od @Konj_na_belom_princu volite se,decoSve može, pa i taj tantrički, ma što to bilo.![]()
valjda je to? 

Nisam siguran, moguće.
Soko, jarebica? Novi eufemizmi?jel treba knjizevno da se izrazava tipa....tvoj soko je pikirao moju jarebicu i sjurio se u nju, pomerivsi joj magnetni pol?
jel treba knjizevno da se izrazava tipa....tvoj soko je pikirao moju jarebicu i sjurio se u nju, pomerivsi joj magnetni pol?
blago vama, vi ste se sporazumeli, ja i dalje desifriram pricu za laku nocSoko, jarebica? Novi eufemizmi?

kakvu pricu?blago vama, vi ste se sporazumeli, ja i dalje desifriram pricu za laku noc![]()
Ova je iz basteLory, jel ovo ta prica o stjuardesi? sto je spominjao @fortes![]()

Zašto?Nemoj da si tako nestrpljiva.![]()
a basta je novi eufemizam za Bauov pp?Ova je iz baste![]()

mmmmmmLory, jel ovo ta prica o stjuardesi? sto je spominjao @fortes![]()

Ne valja biti nestrpljiv.Zašto?

To je više u fazonu...sexi stjuardesa u uskoj suknji i malo raskopčanoj beloj košulji.....kapetane evo kafa....kopilot otišao na pauzu? ...jel mogu ja malo tu palicu da uzmem da upravljam do oblaka.....i tako...Lory, jel ovo ta prica o stjuardesi? sto je spominjao @fortes![]()

pa jesam lepo rekla da jos desifriram pricu za laku noc? kako da znam da nije sve to u simbolima?ne znam u kakvim avionima se leti iz Skoplja ali ako ima trnja ja bih tužio kompaniju
a sokova ima uglavnom osim ako le low cost![]()

Ti znaš nešto što ja ne znamNe valja biti nestrpljiv.![]()
Ne, samo treba biti strpljiv. Kažem tebi, a i ja sam neki put nestrpljiv.Ti znaš nešto što ja ne znam