- Poruka
- 131.043
Zavisi čega.A jel bolje kada imaš 20k ili 20cm![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi čega.A jel bolje kada imaš 20k ili 20cm![]()
Jao, sad sam se setila, imam savršen medenjak za otvaranje nove kafane.Slobodno spamujte, znam da obožavate. xD
Snega,Zavisi čega.![]()
Odlično, pripremi se, izgleda da ćemo uskoro otvoriti.Jao, sad sam se setila, imam savršen medenjak za otvaranje nove kafane.![]()
Ne mogu sad, nije zanimljivo kad se ne otimaš.Ajd sredi.![]()
Ja sam spremna rođena. Ako ne budem tu, rezerviši mi neki post na prvoj strani.Odlično, pripremi se, izgleda da ćemo uskoro otvoriti.
Zato piši sad da stignemo što pre do 20k.Ja sam spremna rođena. Ako ne budem tu, rezerviši mi neki post na prvoj strani.![]()
Bolje na drugoj strani da stoji taj medenjak, prvu stranu svi zapljuvaju, kako prvi, tako drugi, treci...Ja sam spremna rođena. Ako ne budem tu, rezerviši mi neki post na prvoj strani.![]()
Ne kaze se pisi, nego spamuj!Zato piši sad da stignemo što pre do 20k.![]()
Da znaš! Tako ćemo. A znaš koji? Onaj od pre neki dan.Bolje na drugoj strani da stoji taj medenjak, prvu stranu svi zapljuvaju, kako prvi, tako drugi, treci...![]()
Znam da to najviše volite, bando spamerska.Ne kaze se pisi, nego spamuj!![]()
Pa ja pišem više od tebe.Zato piši sad da stignemo što pre do 20k.![]()
Jaoooi, keks!Da znaš! Tako ćemo. A znaš koji? Onaj od pre neki dan.![]()
Gle ko nam kaže!Znam da to najviše volite, bando spamerska.![]()
Gle ko nam kaže!![]()
Mislim da odgovara baš. Šta ti misliš?Jaoooi, keks!![]()
Pa zato volimo i tebe,, obozavam:Znam da to najviše volite, bando spamerska.![]()