- Poruka
- 95.553
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da pricamo o razlicitim filmovima.svi su mi rekli da je bezveze pa ga zato nisam ni gledala
meni je prva Spilbergova Ajkula bila odličan film na tu tematiku
Više puta sam je gledala,jednom u letnjem kinu na moru
Sutra mi uopšte nije bilo svejedno da se kupam![]()
Statham obično glumi u dobrim filmovima,to je istina...mislim da pricamo o razlicitim filmovima.
ja sam govorio o ovom
on nije nesto posebno, ali nije bas bezveze..
moze da se pogleda..ja licno volim stathamove filmove.
ima dana kad ćutimCccc, svi čitaju i ćute...
Ja volim Statama, tačnije njegov glas mi je baš dopadljiv, ali se užasavam filmova pod vodom...on nije nesto posebno, ali nije bas bezveze..
Onda dobro.ima dana kad ćutim
Znam da izgleda neverovatno,ali desi se

Saću ja da se navijem,nije mi teško....Onda dobro.
Nije da razumem, ali ok.![]()

Mene kad sam bila mala stalno pitali, jel me mama navije kad krenem od kuće, pa toliko pričam.Saću ja da se navijem,nije mi teško....![]()

jednom sam ko mala toliko mlela kad smo putovali u Sloveniju na skijanje, da mi je dobri očuh objasnio da ako toliko pričam, da ću se nagutati vazduha i onda će on pritiskati bešiku pa ću morati stalno da piškimMene kad sam bila mala stalno pitali, jel me mama navije kad krenem od kuće, pa toliko pričam.![]()
Ја сам се развела због њега.Ja volim Statama, tačnije njegov glas mi je baš dopadljiv, ali se užasavam filmova pod vodom...
Bouže, kakav grubijan, taj tvoj bivši muž!Ја сам се развела због њега.
Бивши муж ми био љубоморан што гајим симпатије.

slika (fotografija) i efekti su jako dobri, dodje mi da ga gledam. Trenutno moram da platim na platformama koje imam a to mi se ne radi.mislim da pricamo o razlicitim filmovima.
ja sam govorio o ovom
on nije nesto posebno, ali nije bas bezveze..
Veoma. sve zainteresovane žene koje nisu dobile Siorana mogu da mi se jave u pp da im dam detaljan opis ahahahDa li si zadovoljna time što sam ti pokazao? xD

Vidi dragi, rekla sam sve zainteresovane ŽENEa badri ti je pokazao?![]()
У ком је форматуVeoma. sve zainteresovane žene koje nisu dobile Siorana mogu da mi se jave u pp da im dam detaljan opis ahahah
Pardon, hot chat![]()

Pretpostavljam, citljivom.У ком је формату![]()