- Poruka
- 73.904
Paaa saaad... Jel da ćutim?I ja se često pitam kako bi me tek zezali da me ne vole.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paaa saaad... Jel da ćutim?I ja se često pitam kako bi me tek zezali da me ne vole.![]()
Nemoj, znam da voleš da kažeš.Paaa saaad... Jel da ćutim?
naravno, vidis da smo mi mudri i cutimo, inace bi bili modri od iskrenostiPaaa saaad... Jel da ćutim?
u velikim dubinama je mraksta mislsi jel krstare jos u velikim dubnama?![]()
Ko ce znati cega sve ima na tim najvecim dubinama od destak km.u velikim dubinama je mrak
Tamo žive samo posebne ribe sa svetlećim organima
Izgledaju ko iz Aliena
Mislim da ajkule ne mogu opstati tamo
Mada je na početku 20. veka uhvaćena riba celekant, za koju se mislilo da je izumrla pre više miliona godina
Inače ovo se zove Siempre me Quedara...tj Zauvek mi ostaje i nikakve veze kokain sa ovom pesmom nema...ali svi trpaju taj klip...

kako se zove...meni nije ni bitno...ima mi fin ritam, melodiju...meni dovoljnoInače ovo se zove Siempre me Quedara...tj Zauvek mi ostaje i nikakve veze kokain sa ovom pesmom nema...ali svi trpaju taj klip...
Neko se lepo našalio.
retko jebozovna pesma 
O jeste....itekakokako se zove...meni nije ni bitno...ima mi fin ritam, melodiju...meni dovoljnoretko jebozovna pesma
![]()

dobraaa
Kad smo kod jebozovnih pesama.![]()

koja?Nije bas tog tipa ali bi mogla da se uvrsti.
Znate koja je to pesma? Ima samo dve reci.
Da ne bude da samo znam za prljave metalike.dobraaa![]()