- Poruka
- 95.553
Nas dve nismo bile u kafani,A covece Vlad....gde nas smesti tamo...Novi BG![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nas dve nismo bile u kafani,A covece Vlad....gde nas smesti tamo...Novi BG![]()
u teoriji...samo u teoriji

ah da...spavale smo....Nas dve nismo bile u kafani,

Ni vriskovi nas nisu probudili....ah da...spavale smo....![]()

Baš kod mene od cele SrbijeA covece Vlad....gde nas smesti tamo...Novi BG![]()

Ti bi vise volela Petlovo brdoTaj tvoj deo grada ima duplo vise stanovnika nego cela nasa opstina
Nije mi jasno zasto nas Vlad strpala tamo...ja mislila mi u nekoj sumici....avaj...![]()
gde se sada selimo...na Kosutnjak?![]()

Dva dana jahanja....možda bi im leglo...mada ibarska je blizu...Ti bi vise volela Petlovo brdo![]()

Ma nesto danas spominjala kokodakanje pa sam pomislio da bi joj bila dobra lokacijaDva dana jahanja....možda bi im leglo...mada ibarska je blizu...
E prosto da se čoveku ogadi public sex. Pa stvarno nisi morao!

Nisam procitao, aj prepricaj ukratko sta se izdesavaloE prosto da se čoveku ogadi public sex. Pa stvarno nisi morao!![]()
Pedagoški tekstE prosto da se čoveku ogadi public sex. Pa stvarno nisi morao!![]()

ah da...spavale smo....![]()
Kad vidi Bau...Ni vriskovi nas nisu probudili....
Bau je vec video.. u KosutnjakuKad vidi Bau...

Nemoguće je, moraš da pročitaš.Nisam procitao, aj prepricaj ukratko sta se izdesavalo
A šta znam, kad bolje razmislim od mene do Košutnjaka ima 100 i kusur km. Znaš koliko boljih mesta ima do tamo...Pedagoški tekst![]()

Da da. Lepa šumica.O tom Kosutnjaku sam cak i ja cula price...parkirana kola, zbunici...mada kazu...da je lepa sumica