Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Cekam.Čekaj, znači oral onda nije seks?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekam.Čekaj, znači oral onda nije seks?
ali gde se dede deda?Covece, deda ce te prebiti. Znas jos otkad ceka na subaru?!
E stvarno si Konj.Ne mogu sad imam neke obaveze moram babi da izvezem goblen![]()

Ima, nego nema za mene. Sve po zasluzi.Nema konj 5![]()
Godina? Jao, ove godine ću da imam 25 godina, kako si pogodio?Dvajesipet?

Ja samo tu kokodacem...nista se ne briniNemoj samo to da pricas po forumima.. jako nam je stalo da imamo dve tri dobre kokoske koje nose.. gde ima mnogo dece tu su jaja kilava![]()
A ko ce da sedi na.. u gnezdu.Ja samo tu kokodacem...nista se ne brini![]()
Meni ne smetaju klipovi. Shvatam da to neko zeli da podeli sa nama i podrzavam.Zivot je pauza imedju Drangulijinih youtubova.. ko sta napise napise.. Neka je nek je ziva i zdrava.
Slucajka.Godina? Jao, ove godine ću da imam 25 godina, kako si pogodio?![]()
Ti si lud ako joj poverujes.. zene su to..Slucajka.
Meni ne smeta ništa, sem kad neko svojata temu kao da mu je na dedovini porasla. Verbalno nasilje i provokacija isto. Mom netu hoće da smeta cela strana klipova, ali ko mi kriv kad pre udaje nisam došla da izmerim protok interneta, nego sam se zaletela.Meni ne smetaju klipovi. Shvatam da to neko zeli da podeli sa nama i podrzavam.

Nema veze, nije ni tačan broj.Slucajka.

Lazes!Nema veze, nije ni tačan broj.![]()

Kako mozes tako nesto da joj kazes.. pa ona nema ni 26 godina..Lazes!![]()
Ima i manje, zato se stidi. Razumimo je.Kako mozes tako nesto da joj kazes.. pa ona nema ni 26 godina..