Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Ja jos malo pa laku noc...
Kako ste narode?
Kako ste narode?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemojmo sitničariti bez razloga

Ja jos malo pa laku noc...
Kako ste narode?
Ja sam se nesto vrteo od pola 5 ,rano sam zaspao sinoc,oko 23...Neki smo budni od 7... u stvari pre 7
Nije lose, mrda se i uziva.
Kod tebe?
Ja sam se nesto vrteo od pola 5 ,rano sam zaspao sinoc,oko 23...
Nista,evo sredjivao sobu, kao da puk vojske zivi a ja samo prespavam jbt...
Sad tusiranje i da si legam
Kakosne ti osecas inace,Snowko?

Lep izbor DezerteruNapravicu izuzetak, pa cu okaciti jednu pesmu koju trenutno slusam..

DOKAŽI!Čekali ste da odem, jer znate da modulator ima najveći, šta god da ste merili.![]()

Možda bolje da ništa nisam rekao, ne znam ni šta ste kačili.DOKAŽI!![]()
Možda bolje da ništa nisam rekao, ne znam ni šta ste kačili.![]()

Ne mogu da uvek budem tu!Kad upadas kao padobranac![]()
Ebote ne mogu da vas razumem sa tim vasim realnostima.. kako ja mogu da nemam zivot van foruma.. niste uopste dosledni sebi.Ne mogu da uvek budem tu!
Jbg, nažalost nekad ta realnost uleti neočekivano, iako se svojski trudim da je izbegnem. xDEbote ne mogu da vas razumem sa tim vasim realnostima.. kako ja mogu da nemam zivot van foruma.. niste uopste dosledni sebi.
Da tu si u pravu.. Ipak moram sebi priznati na kraju da ja uopšte nisam zapravo Konj.Jbg, nažalost nekad ta realnost uleti neočekivano, iako se svojski trudim da je izbegnem. xD

Nego ko si i šta si uradio s njim?Da tu si u pravu.. Ipak moram sebi priznati na kraju da ja uopšte nisam zapravo Konj.![]()
Samo da nije Dejan!Moje pravo ime je...
Pazmajkumu.
Umalo da se prevarim heheheh

Šta to spremaš kad treba toliko boja?
Duga

Evo, Snow zna. Medenjake.Šta to spremaš kad treba toliko boja?
Hoće biti za kafanu?Evo, Snow zna. Medenjake.
A može i da vidimo kad su gotovi... I receptu..Evo, Snow zna. Medenjake.