Selkhet
Elita
- Poruka
- 19.768
Hm da... zimogrožljivija si od mene.Uh , ja spavam...Počela mi je sezona spavanja u termo čarapama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm da... zimogrožljivija si od mene.Uh , ja spavam...Počela mi je sezona spavanja u termo čarapama.
Ja je mrzim...a bio sam na mestima gde pada 360dana u godini...
Volim je..Ima mi nešto prelepo u njoj , u tom zvuku ...A one letnje obožavam , da pokisnem...I magle obožavam ..Naravno i kiša i magla , podrazumeva se , u prirodi .U gradovima nema tu čar.Pakao.
Kiša mi je lepa samo kad sam unutra.
To da, lepo je u prirodi i kada si okružena zelenilom.Volim je..Ima mi nešto prelepo u njoj , u tom zvuku ...A one letnje obožavam , da pokisnem...I magle obožavam ..Naravno i kiša i magla , podrazumeva se , u prirodi .U gradovima nema tu čar.
jes kad je gas za džJa spavam bez icega,(samo gace,ne uvek) pokrivam se samo prekrivacem i prozor mi otvoren skoro uvek na kip nocu )))

Meni je najbolje kad je temperatura između 15-25, čim prelazi 25 to je već pakao. Ne podnosim vrućinu.Ja bih negde...Da mi temperatura bude ujednačena ...i to 20-25 vrh....Gde da idem?U Irsku?
Na 25 skidam treći sloj odeće, dva su mi tada dovoljna.Meni je najbolje kad je temperatura između 15-25, čim prelazi 25 to je već pakao. Ne podnosim vrućinu.

AhahahahahNa 25 skidam treći sloj odeće, dva su mi tada dovoljna.Plus ćebebce da se pokrijem kad se ne krećem.
![]()
Peglana kobasica je najbolja![]()
Snowko je vec u celibatu (nevoljnom).
Eto dakle već imamo vođu.![]()
Dobro, vi ćete biti izuzeti od pridržavanja pravila.![]()
Samo Badri, Konj i Truper hoće izgleda.![]()
Ja ću morati da naučim da je podnosim, obzirom da planiram da se selim u Dansku.![]()

Opet ne čitaš redom.Gde to planirate da vas ja vodim ovako tupav?
Opet ne čitaš redom.
Nisi jedini, mislim da nikome ovde ništa nije jasno.Citam ali mi nije bas jasno.
Nisi jedini, mislim da nikome ovde ništa nije jasno.![]()
Ne znam, moguće da pobegnu kad vide tebe.Gde su svi manijace?

Rekla si mi da ne volis zimu, da na tugu tebe zima seca..Uzas, bas ne volim zimu
...i ljybaf sto je na svetu najvecjaRekla si mi da ne volis zimu, da na tugu tebe zima seca..
Pokusavam da vizualizujem cetnicku gej operu.. moram da priznam da je to do sada nevidjeni konjcept ali vrlo vrlo interesantan....i ljybaf sto je na svetu najvecja
moram da priznam da je to do sada nevidjeni konjcept ali vrlo vrlo interesantan.
Lastavice, ti li si?Takva sam po cijelom tijelu
Pa niko mi jos nije tepao tako. Obicno me zovu Mačak, ako bas zelis da znas moja pet nejmsLastavice, ti li si?![]()