Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Zn
Znam,salim se )))Sto odma' vices?Jos nisi popila drugu kafu?Reč...REČ me podseća na šećer.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam,salim se )))Sto odma' vices?Jos nisi popila drugu kafu?Reč...REČ me podseća na šećer.
Sve je osim slatkog...Obde na severu ostrva retko dobace cikloni iz Japana,ali letos sam mozda ukupno 10dana isao u majici,da je bilo toplije od 15 stepeni)))
Ni ja.Uzas, bas ne volim zimu

Jesam...Ovo mi je treća...Zn
Znam,salim se )))Sto odma' vices?Jos nisi popila drugu kafu?
Eto, vec imamo jednu zajednicku stvarNi ja.![]()
Ima nas vise)))Eto, vec imamo jednu zajednicku stvar![]()
Ako ti nije smor,pogledaj Memedovicevu emisiju o Sahalinu...priroda je ovde zaista predivna.I meni je zao sto nemam bar nedelju slobodnu da obidjem malo...
Nije mi smor , nije mi ništa smor u vezi prirode.Ako ti nije smor,pogledaj Memedovicevu emisiju o Sahalinu...priroda je ovde zaista predivna.I meni je zao sto nemam bar nedelju slobodnu da obidjem malo...
Ja ću morati da naučim da je podnosim, obzirom da planiram da se selim u Dansku.Ima nas vise)))
Ja dobro podnosim zimu ali nisam ljubitelj)))

A nije Danska toliko strašna što se tiče niskih temperatura..Ja ću morati da naučim da je podnosim, obzirom da planiram da se selim u Dansku.![]()
Hocu sa tobom(((Ja ću morati da naučim da je podnosim, obzirom da planiram da se selim u Dansku.![]()
Isto... ja od septembra do maja furam ćebence po kući, iako mi je unutra uvek finih 25 stepeni.Ja spadam u smrzoljke sa lošom perifernom cirkulacijom....
Ništa više ne treba da kažem...

U, ekstra, i ja bih se naterala na zimu da idem u DanskuJa ću morati da naučim da je podnosim, obzirom da planiram da se selim u Dansku.![]()

London? Mada, kise su tamo a i to je smorJa bih negde...Da mi temperatura bude ujednačena ...i to 20-25 vrh....Gde da idem?U Irsku?
Spavaš u čarapama?Isto... ja od septembra do maja furam ćebence po kući, iako mi je unutra uvek finih 25 stepeni.![]()
Volim kišu.London? Mada, kise su tamo a i to je smor
Ja je mrzim...a bio sam na mestima gde pada 360dana u godini...Volim kišu.
I ja se time tešim.A nije Danska toliko strašna što se tiče niskih temperatura..
).Ne uvek. Grejem se na TA peć koja mi je blizu kreveta... kad je nagarim na 30 i pokrijem se sa nekoliko slojeva, čarape nisu potrebne.Spavaš u čarapama?

Pakao.Ja je mrzim...a bio sam na mestima gde pada 360dana u godini...
Uh , ja spavam...Počela mi je sezona spavanja u termo čarapama.Ne uvek. Grejem se na TA peć koja mi je blizu kreveta... kad je nagarim na 30 i pokrijem se sa nekoliko slojeva, čarape nisu potrebne.![]()
Ja treba da idem pred leto, tako da mi nekako lakše pada.U, ekstra, i ja bih se naterala na zimu da idem u Dansku![]()