- Poruka
- 95.553
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije....spava mi se...Najradije bih ga u krevetu provela gledajuci neke filmove,serije...." ...I u najdubljem mesu njegovog uma javila se misao , ostra i nezadrziva...."
Da se oletvi i komira i prespava ovaj jebeni dan , koji nije ni za sta....
Ma, i meni...Krecem se ko glista....Nije....spava mi se...Najradije bih ga u krevetu provela gledajuci neke filmove,serije....
a i ja sam sada u gradu...Da da volim taj put,i ja sam ranije cesto tuda oko jezera,mada napravim krug tamo kod Pionira u povratku,Pionir,Sever,Rodic,da zaobidjem grad koliko toliko,a do grada okolo.Ja u "tvoje selo ", kako ga zoves idem bajsom okolnim putem , pored Bunarica....
ne znam ni ja :/Daaa...oko jezera...Ovde , na ovoj strani ima bas puno pecarosa...Samo ne znam sta pecaju u onoj prljavoj vodi..
Sta?Onaj ribnjak ...Nisam bila tamo...A meni jos blizi onak iza sa druge strane skoro pored suma,iza Palica,Radanovca,pa Makova
Ma ne nego put do SuboticeSta?Onaj ribnjak ...Nisam bila tamo...
samo sa druge strane...
Ranije sam stalno isla tamo dok je bilo javno,mali biser usred sume,divota jedna...nocna kupanja,cisto...
Ne volim bazene,pa ako ne odem na mora onda na Tisu kod Kanjize uglavnom,i ima neko fake jezero prema Horgosu,zaboravila sam kako se zove.Gde ides leti na kupanje?
Na Majdanu sam bila , na Tresetistu nisam .Da , na to sam mislila ...Ma ne nego put do Suboticesamo sa druge strane...
Ako mislis na Tresetiste onda i nemas vise sta da trazisRanije sam stalno isla tamo dok je bilo javno,mali biser usred sume,divota jedna...nocna kupanja,cisto...
Vec odavno je privatizovano,ogradjeno i pretvoreno u ribnjak
Ostao je jos Majdan,do kojeg redje idem jer mi je malo dalje,ali to je mnogo manje od Tresetista cini mi se.