- Poruka
- 131.211
Zdravo, Sanjalice, dobro došla u novu kafanu.Добра ноћ у овако гланциран биртцуз![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo, Sanjalice, dobro došla u novu kafanu.Добра ноћ у овако гланциран биртцуз![]()

Zdravo, Sanjalice, dobro došla u novu kafanu.

Još da si ti tu, de bi nam bio kraj.Opaaa... vidim nova kafana.
Sve ste brži i brži.![]()

Lepo se vi i bez mene snalazite koliko vidim.Još da si ti tu, de bi nam bio kraj.![]()

Jao evo dolazimo sebi... Doca moj i ja bejasmo u ludoj avanturi prethodne nedelje.Kako si, šta radi Doca?![]()

Sanjalice.. ovaj tvoj Lalos se promangupirao... los uticaj ljisa..

Mogu da zamislim kako je ta avantura izgledala, zapravo i ne mogu.Jao evo dolazimo sebi... Doca moj i ja bejasmo u ludoj avanturi prethodne nedelje.![]()
Još alkohol nije sav ispario iz nas.![]()
Haha, taman posla.Чисто сумњам да се Лалош да тако лаХко променити
таки је он иначе, но се само фемка![]()

Nosio je u jednoj ruci kutije vina, u drugoj pijanu mene... moj heroj...Mogu da zamislim kako je ta avantura izgledala, zapravo i ne mogu.![]()

и јоште лепше темеNismo ni znali da je Doca superheroj.Nosio je u jednoj ruci kutije vina, u drugoj pijanu mene... moj heroj...![]()

Eto sada znate.Nismo ni znali da je Doca superheroj.![]()

Možeš da dođeš valjda i kad nema šta da kažeš o Doci?Eto sada znate.
Samo sam to i došla da vam kažem.
![]()

Teško... nijedna tema mi više nije ni približno zanimljiva.Možeš da dođeš valjda i kad nema šta da kažeš o Doci?![]()

Ko bi rekao da on može biti tako zanimljiv.Teško... nijedna tema mi više nije ni približno zanimljiva.![]()
Pa vama možda i ne može, ali meni može izuzetno.Ko bi rekao da on može biti tako zanimljiv.
To je jedino i bitno, pusti ti nas što se šalimo. : )Pa vama možda i ne može, ali meni može izuzetno.![]()
Naravno.To je jedino i bitno, pusti ti nas što se šalimo. : )

Zdravo, Sanjalice, dobro došla u novu kafanu.