- Poruka
- 131.211
Dobro si krenuo, Doco, samo rokaj poruke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moglo bi, ko ima najviše poruka, a to je Vlad.Badi a šta misliš d adaš nekom drugom da vodi kavanu, tj otvori je i da joj ime![]()
podržavam!Moglo bi, ko ima najviše poruka, a to je Vlad.
Nadamo se po imenuA što se vama žuri da otvorite novu kafanu?
U čemu će se razlikovati od stare?

E ona instalacija ti je fenomenalnaNadamo se po imenu![]()
Kada bi bile male sijalice jednobojne i obmotane oko svakog stabla i grancica, nekako bi bila toplija i docarala sumicu.E ona instalacija ti je fenomenalna
Ne znam zašto misliš da nije uspela
meni se jako sviđaKada bi bile male sijalice jednobojne i obmotane oko svakog stabla i grancica, nekako bi bila toplija i docarala sumicu.
Barem je to bila inicijalna ideja...I jos malo mahovine na kori, a preterala sam i sa snegom![]()
I ovako je odlično, kako bibilo da ti je sve uspeloKada bi bile male sijalice jednobojne i obmotane oko svakog stabla i grancica, nekako bi bila toplija i docarala sumicu.
Barem je to bila inicijalna ideja...I jos malo mahovine na kori, a preterala sam i sa snegom![]()

Nekada su ljidi stavljali i slamu ili i slamu i đubrivo oko biljaka.I tako...jos 88 postova...pa da pitam...
Jel neko od vas koristi agro foliju?
Ja sam danas pocela da obavijam svoje ruze stablasice ali sam stavila duplo, posto mi se ucinilo da su suvise tanke
Valja tako?
Trebam li dodatno ojacati stablo zbog snega i kise?
Kod ruza stablasica se obmotava onaj gornji deo, krosnja. Kalemi su tu najosetljiviji.Nekada su ljidi stavljali i slamu ili i slamu i đubrivo oko biljaka.
Mislim da joj neće smetati dvostruki sloj.
Imaš npr na netu kako bananu obmotaju da prezimi.
Isto kao i drveće.Kod ruza stablasica se obmotava onaj gornji deo, krosnja. Kalemi su tu najosetljiviji.
Odakle ti ideja da ja znam sa drvecem?Isto kao i drveće.
Ne bi trebalo biti problema.

Ahahah ja glasam za penis-ribicu.Kavana kod penis ribice![]()
Imaš barem nekoliko meseci više iskustva nego jaOdakle ti ideja da ja znam sa drvecem?Prvu vocku, pistace, sam posadila ove jeseni
![]()

Umesto agro folije ...za smokvu ...Umotam je slamom , uvežem manilom i preko toga najlon džakovima ...Dobro stisnem i uvijem...Hoću ja njima davati pare za te njihove folijice glupave , tanke...Za ruže predpostavljam da pali isto.I tako...jos 88 postova...pa da pitam...
Jel neko od vas koristi agro foliju?
Ja sam danas pocela da obavijam svoje ruze stablasice ali sam stavila duplo, posto mi se ucinilo da su suvise tanke
Valja tako?
Trebam li dodatno ojacati stablo zbog snega i kise?

Neću.Vlad, hoćeš ti da otvoriš novu kafanu?