- Poruka
- 83.011
Šta ste zapeli za te kobasice izgleda da nikad niste ni probali mortadelu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ste zapeli za te kobasice izgleda da nikad niste ni probali mortadelu...
To ona salama sa povrcem, maslinama ili ne?
Ovo vole i Plzenke iz varljivog leta..

(ala keniam.. za sve pare)

Zar nije mortadela Italijanska?Šta ste zapeli za te kobasice izgleda da nikad niste ni probali mortadelu...
ovo su moji shamani!а зашто ти на Цецу,м ?!
мени је на пример ово много боље од тог твог мегадетха

da,to je njihov nacionalni brendZar nije mortadela Italijanska?
Tebi uvek nejasne moje jutarnje radnjeDobro jutro.
Lori, šta radiš u toj magli?![]()

)Potrudiću se.A jbga Bau...trebas to ti tako malo bolje....![]()
Ovo je istina, delimicna istina. Ljudi su sjebani izunutra, duboko duboko.Evo šta proćitah jutros.
"Tanju Bošković obožavaju mnogi i zbog njenog razigranog karaktera, ali i toga što se ne libi da kaže direktno ono što misli. Gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom", na televiziji RTS, osvrnula se na mlade generacije i rekla: "Nisu slučajno napravljene te društvene mreže. Više niko nikog ne dodiruje, niko nikog ne grli. Vi možete da živite, raditi iz svoje kuće i nikada nikog ne upoznati. Znate kako se postaje ranjen i duboko sam. Ako nema ko da vas zagrli."
Nemoj da ti pada nešto pokvareno na pamet jer ti si naš vladika Baudrije i zadužen si za naš duhovni razvoj koji isključuje telesna zadovoljstva.Potrudiću se.![]()
Zašto moraju biti isključena telesna zadovoljstva?Nemoj da ti pada nešto pokvareno na pamet jer ti si naš vladika Baudrije i zadužen si za naš duhovni razvoj koji isključuje telesna zadovoljstva.