- Poruka
- 50.491
Secas se filma drumska kafana? Tu je sviraoda, u studiju... strašno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Secas se filma drumska kafana? Tu je sviraoda, u studiju... strašno
ne znam taj filmSecas se filma drumska kafana? Tu je svirao
ne znam taj film
koliko sam ga dugo nenamerno izbegavao da gledam.. Ženskih srca krckalica.. kao i Mostovi okruga Medison.Sta fali okruga Medison?Ah Notebook, najljubavniji film novije istorijekoliko sam ga dugo nenamerno izbegavao da gledam.. Ženskih srca krckalica.. kao i Mostovi okruga Medison.
A ja nisam gledala nijedan od ta dva.Ah Notebook, najljubavniji film novije istorijekoliko sam ga dugo nenamerno izbegavao da gledam.. Ženskih srca krckalica.. kao i Mostovi okruga Medison.

Ne sumnjaj, ali ih gledajA ja nisam gledala nijedan od ta dva.
Draga Saveta, dal da posumljam u svoju ženskost?![]()
Pa dodaću na spisak, a spisak mi je duuugaaaačak.Ne sumnjaj, ali ih gledaj![]()

i meni je.Pa dodaću na spisak, a spisak mi je duuugaaaačak.![]()
Verujem da jeste.i meni je.
Ja planiram na raspust, prvo Hanibala i Mer, pa posle polako...U zadnje vreme i ja samo dodajem, jedno nemam vreme, drugo i kad imam ne mogu da dodjem na red ni tv ni kompu
Koji je MerJa planiram na raspust, prvo Hanibala i Mer, pa posle polako...
Prošla. Malo mi je na jednom mestu zadebljano i malo utrnulo, ali nemam plih.A kako ti je ruka? @Red

Sta si radila sa rukom?Prošla. Malo mi je na jednom mestu zadebljano i malo utrnulo, ali nemam plih.![]()
Hvala Mika
mada jos nisam zavrsio,cekam nekog krelca da mi doveze delove i da idem na veceru polako...ćaoStelth mode Eveline![]()