- Poruka
- 71.188
Sto bi se meni zgadio? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bezi bre ti si isuvise strejt za konja i dranguliju... ti ne pravis greske..Sto bi se meni zgadio?
Pa ne pravim ih,posto sam ih vec previse napravila za zivotaBezi bre ti si isuvise strejt za konja i dranguliju... ti ne pravis greske..

pre 7 godina,mesala votku,bloody mary i jos po nestokad si se zadnji put napila da ne znas gde ti je dupe a gde glava
Neka hvala...U sledecem zivotu...mozda... 
pih.. proglasavam te vaspitacicom tetkom prve klasepre 7 godina,mesala votku,bloody mary i jos po nestoNeka hvala...U sledecem zivotu...mozda...
![]()
Nemojte me kamenovati,al vaspitacica,uciteljica ne bih bila nikada...Moje mere vaspitanja nisu u skladu sa ovim sadasnjim gde prave retardirane ljude od decepih.. proglasavam te vaspitacicom tetkom prve klase

Sprema se za tvoje kriloGde je sad Dranga izgleda da slabo podnosi alkohol...

Bilo je vec toga...Doista posle rasprave matrijarhata i patrijarhata...Rece meni bivsi da postuje da je kod mene matrijarhat zato mi prepusta sve da radimJa kad bi se napio upao bi u tvoje dvoriste i sve bi ti cvece pocupao onako pijan i dosao bih ispod balkona da ti pevam... ti bi me gadjala pikslom sto sam ti siebao bastu.
Pa je poletela piksla 
Dobro...gde su bodlje tu je krv i bol...sve se poklapamoje krilo je kaktus![]()
ave bodljikavi pa zna konj znanjeDobro...gde su bodlje tu je krv i bol...sve se poklapa![]()

Evo ne znam za Vlad i Konja,nesto se puno seksaju ovih dana i piju i plesu...veselo je..ja samo malo upalaDe ste, el ste se napili?![]()
Jel pijes i ti il si vecito kao bane dobri sin.. tih i miran cist i finDe ste, el ste se napili?![]()
Mrak je...sjutra..nema sunca,al se poceo malo crveneti ceriDaj da vidimo paradajz kako izgleda sad...

Ajd da tresnes jednu....Evo ne znam za Vlad i Konja,nesto se puno seksaju ovih dana i piju i plesu...veselo je..ja samo malo upala![]()
a kale?Mrak je...sjutra..nema sunca,al se poceo malo crveneti ceri![]()