- Poruka
- 94.127
А пре неколико минута си хтео Селки да паднеш на груди, срам те било манијаче један

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pogrdno.. ne svidja mi se..То теби тако тепа![]()
Pogrdno.. ne svidja mi se..
Nije losa ali je nekako gruba.. al ima dusu..

Она је нежна душа као и ти![]()

Gde nezna..Ja bih bicem prvo na njegaОна је нежна душа као и ти![]()
Egzorcizam prvo da izadje sve iz njega..Kad se smiri...Mozemo ostalo 
Pokaži mu kiku, i biće srećan narednih godinu dana, haha...Ne znam Snowko, mislim da si previše zahtevan.![]()
Sta fali magareta za usi da se cupa dok se jase...Prica se da tako vole...Pogrdno.. ne svidja mi se..
Nije losa ali je nekako gruba.. al ima dusu..
i sise. I nezaboravimo doope.Pokaži mu kiku, i biće srećan narednih godinu dana, haha...

Gde nezna..Ja bih bicem prvo na njegaEgzorcizam prvo da izadje sve iz njega..Kad se smiri...Mozemo ostalo![]()
![]()
Sta fali magareta za usi da se cupa dok se jase...Prica se da tako vole...

Nesposobno to za ljubav...Zar tako sa našim Konjem?![]()
Mozda si sasvim u pravu.Nije ni to za svakoga.Nesposobno to za ljubav...
Samo za one koji umeju da vole i ne plase je se.Samo za one sa emocijama ili bez?
Ne znam Snowko, mislim da si previše zahtevan.![]()
Gde nezna..Ja bih bicem prvo na njegaEgzorcizam prvo da izadje sve iz njega..Kad se smiri...Mozemo ostalo
![]()
Pokaži mu kiku, i biće srećan narednih godinu dana, haha...
Pokažem samo onom ko ima herca![]()
O da...Mislim kakva glupost...Kako da se zastite radnici pod istom ventilacijom,istim wc-om...sa gelovima i provetravanjem...Lorelajn, radiš li sutra?

O da...Mislim kakva glupost...Kako da se zastite radnici pod istom ventilacijom,istim wc-om...sa gelovima i provetravanjem...
+ ne mogu nigde nabaviti gelove![]()