DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
Samo da izjavim za tv da sam i jaJa sam sad na prisilnom odvikavanju od slatkog
Ne zamerite mi po neki ekces

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da izjavim za tv da sam i jaJa sam sad na prisilnom odvikavanju od slatkog
Ne zamerite mi po neki ekces

od slatkog ili nečeg drugog?Samo da izjavim za tv da sam i ja![]()
Hobotnica nije bila nevaljala al zensko bice sa njom jesteTortu ili nevaljalu hobotnicu?![]()

Hobotnicuuu![]()
Tortu ili nevaljalu hobotnicu?![]()

Hobotnica nije bila nevaljala al zensko bice sa njom jeste![]()

Japanci skoro da nemaju psovkeHobotnica nije bila nevaljala al zensko bice sa njom jeste![]()
Ostani...necu da me banuju tu zbog sirenja nemorala i propagandu zlostavljanja zivotinjaSada sam radoznao![]()

Japanci skoro da nemaju psovke
Mada sam zahvaljujući jednom filmu,naučila kako kažu za gomno- HUNKO!!!

Ostani...necu da me banuju tu zbog sirenja nemorala i propagandu zlostavljanja zivotinja![]()

kad nisu mene,neće nikogaOstani...necu da me banuju tu zbog sirenja nemorala i propagandu zlostavljanja zivotinja![]()

Ma nije zbog mene,nego ne znam kako ce moje magare bez svakodnevnog jahanja...kad nisu mene,neće nikoga![]()
jel si ti to rekla "moje".. il mi se ucinilo...Ma nije zbog mene,nego ne znam kako ce moje magare bez svakodnevnog jahanja...
jel si ti to rekla "moje".. il mi se ucinilo...

nemoj Googla on je osetljivJa sam sliku uzo od gugla.. banujte gugl.
Ucinilo ti se...Svuda vidis za cim zudisjel si ti to rekla "moje".. il mi se ucinilo...

e da...Ucinilo ti se...Svuda vidis za cim zudis![]()
Hvala...Luis Royo...palila sam se na njegove crteze kao klinka...Ostalo mi u dnke da...
Sjajan ti je avatar!
Ja na sorayamu ;PHvala...Luis Royo...palila sam se na njegove crteze kao klinka...Ostalo mi u dnk![]()

Ja bih rekla Cicolinu...al okJa na sorayamu ;P

znamHvala...Luis Royo...palila sam se na njegove crteze kao klinka...Ostalo mi u dnk![]()