gost 427187
Aktivan član
- Poruka
- 1.543
Bolje se ugledaj na Docu i počni da piješ.. rakiju..Nemoj da ga šokiraš!
Hahahha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje se ugledaj na Docu i počni da piješ.. rakiju..Nemoj da ga šokiraš!
Baviš li se i ti jogom? Da ne kažem da li si elastična.Prvo joga, zbog elastičnosti..

Samo nemoj da se ugledam na njega.Bolje se ugledaj na Docu i počni da piješ.. rakiju..
Hahahha

Ne baš redovno, nažalost, ali da.. Da..Baviš li se i ti jogom? Da ne kažem da li si elastična.![]()
Prvo joga, zbog elastičnosti..

Pa to ti i pričam, prvo da se jogom istegnu mišići, svaka vežba se i radi do granice bola i tvojih mogućnosti, a onda se pojačava...Treba mi nesto pre joge, nisam dovoljno elastican za nju.
Imam par ideja za ovde, samo da prvo nadjem stan i vidim koliko sam daleko od tih stvari![]()
Tako ti je pobegla i neistrazena, jos i pre nego sto si poceo da je istrazujesTeško je pobediti Docu.![]()
Za to je bio odgovoran Sioran, pobeže glavom bez obzira. LolTako ti je pobegla i neistrazena, jos i pre nego sto si poceo da je istrazujes![]()
Pa to ti i pričam, prvo da se jogom istegnu mišići, svaka vežba se i radi do granice bola i tvojih mogućnosti, a onda se pojačava...
Da ne pričam o izbacivanju stresa, opuštanju, disanju...

Nemoj vise sa Sioranom, kumim te kapicomZa to je bio odgovoran Sioran, pobeže glavom bez obzira. Lol
Neću, vidim da nije najbolji pristup.Nemoj vise sa Sioranom, kumim te kapicom![]()

Ma samo da svaki dan recitujes nesto iz romana "ljubav u doba kolere" i bices bolji cak i od konja na princuNeću, vidim da nije najbolji pristup.![]()

Teško da od njega može neko bolje.Ma samo da svaki dan recitujes nesto iz romana "ljubav u doba kolere" i bices bolji cak i od konja na princu![]()

Moze, nije on toliko emotivan, a zene gotive emotivne. A i zrele muskarceTeško da od njega može neko bolje.![]()

Meni se čini da je pobegla čim si ti došao.Cim je Kraljica vetrova cula za Siorana odmah je pobegla.

Teško da od njega može neko bolje.![]()
Šta kažeš? Briljiramo?E moji zavodnici.....![]()

Nisam, tu sam, proveravala sam zalihe rakije.Ma samo da svaki dan recitujes nesto iz romana "ljubav u doba kolere" i bices bolji cak i od konja na princu![]()
Šta kažeš? Briljiramo?![]()

Iskreno,niko ne bi bio srećniji od mene da vas dvojicu nekako zbrinemŠta kažeš? Briljiramo?![]()
Ovo boooliiiiiSamo nam devojke fale![]()

Ucim ga, za njegovo dobro, iako sam mladji od njegaNisam, tu sam, proveravala sam zalihe rakije.
Nego, vidim da je prostudiran moj psihološki ptofil...
Iskreno,niko ne bi bio srećniji od mene da vas dvojicu nekako zbrinem
Da nađete prave devojke a ne da jurite vetrenjače
Ovo boooliiiii![]()