- Poruka
- 94.052
Hvalite me usta moja, kad već neće niko.![]()
Kako mislis da zna drugacije?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvalite me usta moja, kad već neće niko.![]()

Beži tamo, perverznjaku, bolje da spremiš ono, nego što se zezaš po forumu!Kako mislis da zna drugacije?![]()

Beži tamo, perverznjaku, bolje da spremiš ono, nego što se zezaš po forumu!![]()

Ako ne mogu Taba da banujem, treba da znaš da tebe mogu.Gori si od pusaca koji krizira![]()

Ako ne mogu Taba da banujem, treba da znaš da tebe mogu.![]()

Svašta se dogodilo, najvažnije da imamo nove članove. U poverenju, mislim da su veći manijaci i perverznjaci od nas.Gde se manijaci i perverznjaci, jel moze ukratko sta se izdesavalo proslih dana dok sam bio odsutan?![]()

Mrš, vidiš kako si bezobrazan!
Jel to znaci da imamo mlado meso za doca?Svašta se dogodilo, najvažnije da imamo nove članove. U poverenju, mislim da su veći manijaci i perverznjaci od nas.![]()
Već su pale na njegov šarm, znaš da je on neodoljiv.Jel to znaci da imamo mlado meso za doca?

Mrš, vidiš kako si bezobrazan!
Jel to znaci da imamo mlado meso za doca?

Primi moje saucesce, izgleda da ne vole nacitane ljudeVeć su pale na njegov šarm, znaš da je on neodoljiv.![]()

Teško je pobediti Docu.Primi moje saucesce, izgleda da ne vole nacitane ljude![]()

Pa Selki voli da je Doca voljen i od drugih zena, cudi me da nisi to ukapirao.Pored zive Selki?![]()
Pa Selki voli da je Doca voljen i od drugih zena, cudi me da nisi to ukapirao.

Jelte, al da ima vremena i za nju.Nisam
Meni je dosta samo jedna curica da me voli, ne sve.

Pa ne budi turcin, neke imaju i po tri ljubavnika.Nisam
Meni je dosta samo jedna curica da me voli, ne sve.

Jelte, al da ima vremena i za nju.![]()
Nemoj da ga šokiraš!Pa ne budi turcin, neke imaju i po tri ljubavnika.![]()
Pa ne budi turcin, neke imaju i po tri ljubavnika.![]()
Sposobni rasporede, cak ni osecaju teret.Ako ima vise zena treba svakoj podjednako da posveti svoju paznju i resurse, nema mezimica.
A da probas yogu?
Prvo joga, zbog elastičnosti..Zardjao sam, treba mi nesto pre joge da me razmrda.