- Poruka
- 71.160
Stoooo??? Ja ih bas volimmmm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Haha, kako ne, evo juče završio novelu Vaten, Tomasa Bernharda, sad čitam Mađarski Hiperion, Bele Hamvaša.Бодри, је л ти нешто читаш или само блејиш на форуму??!! Знам да си некад био велики читалац, али од када си се до'ватио форума и модераторске фотеље сумњам да стижеш...![]()
Gde bežiš, tek sam došao. : (Guzva guzva...odoh ja...Ostali ste samiii![]()
Ја се до'ватио једне спорије књиге Перл Бак, нити ми се довршава нити ми се батаљује. Довршићу је али ће ми требати доста времена.Haha, kako ne, evo juče završio novelu Vaten, Tomasa Bernharda, sad čitam Mađarski Hiperion, Bele Hamvaša.
Video sam ovamo na temi, ni ja ne volim da ostavim neku knjigu kad počnem da je čitam, ali nekad moram, ako je previše dosadna.Ја се до'ватио једне спорије књиге Перл Бак, нити ми се довршава нити ми се батаљује. Довршићу је али ће ми требати доста времена.
Koju tačno hoćeš, neko lakše ili teže štivo?Konobar, daj vamo duplu knjigu, osecam se nesto glupo od jutros. I daj onoj maloj slatkoj trsavoj nesto da procita na moj racun.![]()

Nemoj to da mi tražiš, izbaciću te naglavačke iz kafane.Nesto da je pitko. Moze dupli Koeljo. A za njen sto odnesi nesto jako, da je brzo udari... od Seselja nesto, kako se zvase ona knjiga, smezurano kengurovo...![]()

Ne volis seselja?Nemoj to da mi tražiš, izbaciću te naglavačke iz kafane.![]()
Ni Koelja.Ne volis seselja?
Ipak su neuporedivi,boze me sačuvajNi Koelja.
Naravno, ne upoređujem ih, samo ne volim Koelja, odnosno bolje reći njegova dela.Ipak su neuporedivi,boze me sačuvaj
Jedino zajedničko im je muški pol i LJ u prezimenu
Nemam ništa protiv, čitao sam i ja pre neku knjigu od njega.Meni je drag
Nije za Nobela,nit je otkrio toplu vodu ali ja volim tu tematiku makar i na komercijalan i pitak način