- Poruka
- 401.341
od kada i ti imas metluVozila sam jednog muškarca(kolima, ne na metli), i kad sam stigla do serpentina niz svoje brdo, svira muzika ja blebećem, on počne da se vrpolji...
mislila sam da je metla rezervisana samo za moju AgiDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
od kada i ti imas metluVozila sam jednog muškarca(kolima, ne na metli), i kad sam stigla do serpentina niz svoje brdo, svira muzika ja blebećem, on počne da se vrpolji...
mislila sam da je metla rezervisana samo za moju Agima ne..pas koji laje ne ujedaLepo, samo da znate da pas može i da ujede.![]()
Zar ti ne znaš da su sve forumašice ovde veštice?od kada i ti imas metlumislila sam da je metla rezervisana samo za moju Agi
userao se covek...Ja stišam muziku, pitam šta je? Kaze, uspori, ne uleći ko Fanđo u te krivine.
Lepo mu kažem, ja volim sebe, znam šta radim. A on :volim te i ja, samo uspori!
???????????????????

Ne budi tako sigurna!ma ne..pas koji laje ne ujeda
nesam obavescena :lol.Zar ti ne znaš da su sve forumašice ovde veštice?
Sad znaš, tako da pazi se.nesam obavescena :lol.

A ja mislila da ih sve imamo?!kada i ti imas metlumislila sam da je metla rezervisana samo za moju Agi
Sestre ne diramo.!!Sad znaš, tako da pazi se.![]()
Onda da se pazimo Konjlega i ja.Sestre ne diramo.!!

treba da znas da ne postoji muskarac koji se ne plasi da sedi u kolima koja vozi zena..I ja onda lepo usporim, pomislim, nedajbože još i da me zaprosi, i odvezem ga gde treba.
Otarasim se plasljivog, nepodobnog....
Znači, uvek ima načina da se uplaši muškarac.
I sad znam šta da radim, ako rešim da iznudim izjavu ljubavi.

ja sam moju parkirala odavnoA ja mislila da ih sve imamo?!

Ma, on je više mače...ma ne..pas koji laje ne ujeda
Takoe!!!od kada i ti imas metlumislila sam da je metla rezervisana samo za moju Agi
kako ovo da shvatim..tebe da se plasimSad znaš, tako da pazi se.![]()

Znam, obično izbegnu, osim kad baš morajuda sedi u kolima koja vozi zena..
ja bas tada namerno ludujem i gledam kako stezu pesnice, nogom pritiskaju nevidljivu kocnicu i slicno![]()
eo..zna čovakNina je unapređena u vilu...

Videćeš ti ko je mače.Ma, on je više mače...

Ne mene, nego veštica.kako ovo da shvatim..tebe da se plasim![]()