Selkhet
Elita
- Poruka
- 19.768
Ja se smejem stvarima koje bi trebale da me iznerviraju.Mene sve nervira u svim realnostima
Taka sam sorta
Okrenem sve na sprdnju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se smejem stvarima koje bi trebale da me iznerviraju.Mene sve nervira u svim realnostima
Taka sam sorta

Kako si me provalio.Uopšte me to ne čudi, kako da budeš živčana kad si stalno dekadentna.![]()

I hvala bogu na tome!Svi smo mi različiti i različito reagujemo na određene stvari.
Bilo je vrlo teško, ali sam mnogo pametan.Kako si me provalio.![]()

Da, zamisli da su svi dekadentni.I hvala bogu na tome!
Kako bi svet bio dosadno i monotono mesto da smo svi isti.
Mogu da zamislim koliko je bilo teško.Bilo je vrlo teško, ali sam mnogo pametan.![]()

Da, užas.Da, zamisli da su svi dekadentni.

Mogu da zamislim koliko je bilo teško.
Ja sam tako misteriozna i suptilna.![]()

Teško je i zamisliti, pogotovo ovo drugo.Da, užas.
Ili još gore - da svi čitaju knjige po podrumuma.![]()
Ja bih volela da su svi dekadentniDa, zamisli da su svi dekadentni.
Mislim da Selkhet ne bi volela, imala bi preveliku konkurenciju.Ja bih volela da su svi dekadentni

Uvek ima mesta za sestre i braću dekadenteMislim da Selkhet ne bi volela, imala bi preveliku konkurenciju.![]()
E da, to bi već bilo super.Na različite načine naravno

I ti si krenula stopama Selkhet.

Tako je, ne može tebi niko da bude konkurencija, ti si jedina i jedinstvena! : )
Ja obožavam da blejim sa dekadentnim ljudima i da zalazim na mesta sa takvim ljudima.Uvek ima mesta za sestre i braću dekadente

Divno.I ti si krenula stopama Selkhet.![]()

Nisam razmišljao koju bih ja pesmu želeo.Ovo sam rekla da mi puste na sahrani![]()
Ja ih imam vise, ali ova mi je definitvno obelezila zivot za sva vremena...Nisam razmišljao koju bih ja pesmu želeo.
I ja imam više koje bi mogle da budu, ova je svakako jedna od njih:Ja ih imam vise, ali ova mi je definitvno obelezila zivot za sva vremena...
Savršeno se razumemo.Dakako!![]()