- Poruka
- 131.220
Ne sumnjam da je veliki stručnjak u svojoj oblasti. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne bih išao toliko daleko.Toliki, da zaslužuje Nobela.![]()

Ne bih išao toliko daleko.![]()

Ne reagujem na provokacije dragih ljudi.Najjači živci na Krsti
Uopšte ne reaguje na provokacije
mislila sam na nagradu za DocuNe reagujem na provokacije dragih ljudi.

Msm da Docu može isprovocirati jedino da neko punu flašu vinjaka razbije pred njegovim očima.mislila sam na nagradu za Docu
Mada i ti imaš živce,nije da nemaš

Ovde mi je besmisleno nervirati se oko gluposti, mada nekada zna da bude dosadno.mislila sam na nagradu za Docu
Mada i ti imaš živce,nije da nemaš
Doživeo bi nervni slom.Msm da Docu može isprovocirati jedino da neko punu flašu vinjaka razbije pred njegovim očima.![]()
Msm da Docu može isprovocirati jedino da neko punu flašu vinjaka razbije pred njegovim očima.![]()

u nerviranju nema smisla nikadOvde mi je besmisleno nervirati se oko gluposti, mada nekada zna da bude dosadno.

Mene ne može gotovo ništa ovde da iznervira, drugačije ovo shvatam od rl, mada i u rl me malo toga može iznervirati.u nerviranju nema smisla nikad
Ali dostići nivo kontrolisanja i istinskog eliminisanja besa nije lako
Pogotovo koleričnim karakterima ko što je moj
Prvo se iznerviram a a onda se nerviram što sam se iznervirala
Flegme su blažene
E pa nisam ni ja nešto živčana.u nerviranju nema smisla nikad
Ali dostići nivo kontrolisanja i istinskog eliminisanja besa nije lako
Pogotovo koleričnim karakterima ko što je moj
Prvo se iznerviram a a onda se nerviram što sam se iznervirala
Flegme su blažene

Uopšte me to ne čudi, kako da budeš živčana kad si stalno dekadentna.E pa nisam ni ja nešto živčana.
Retko kada se nerviram, uglavnom oko bitnih stvari, ali tada kad se iznerviram to baš bude žestoko i drži me danima.
Svaki put imam utisak da sam pred nervnim slomom, skoči mi pritisak i msm da ću se šlogirati.
Msm da bi bilo bolje da se nerviram svaki dan po malo, nego ovako par puta godišnje za bolnicu.

Svi smo mi različiti i različito reagujemo na određene stvari.Mene sve nervira u svim realnostima
Taka sam sorta