Selkhet
Elita
- Poruka
- 19.768
Ja nisam više, isparilo mi je sve.Šta je ovo, jeste li to pijani, da ne kažem nešto drugo?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam više, isparilo mi je sve.Šta je ovo, jeste li to pijani, da ne kažem nešto drugo?![]()

Ni 3 čaše točenog piva.čaša vina nije pijanstvo![]()
meni uvek proleti robokap prvi deo....Ee pa hteo je neki doktor da presadi glavu nekog kvadriplegičara na novo telo.
Bilo je to u novinama pre koju godinu, msm da je ta operacija bila planirana za tipa 2020.
Tako da ni to možda nije toliko daleko.![]()
neka ih
krajnje su gotivni

Brzo nadoknadi to što je isparilo.Ja nisam više, isparilo mi je sve.![]()

a i nismo tinejdžeri da brojimoNi 3 čaše točenog piva.![]()

gotivimo i mi tebeneka ih
krajnje su gotivni

Robobap... nikako terminator.meni uvek proleti robokap prvi deo....
ili možda terminator....
nekada je to delovalo futuristički, ali ako se zna šta radi boston dinamiks![]()
.gif)
Jeste neki italijanski lekar nekom jadnom RusuEe pa hteo je neki doktor da presadi glavu nekog kvadriplegičara na novo telo.
Bilo je to u novinama pre koju godinu, msm da je ta operacija bila planirana za tipa 2020.
Tako da ni to možda nije toliko daleko.![]()
Ne bi bilo pametno, moram sutra na posao.Brzo nadoknadi to što je isparilo.![]()

Meni je to merilo pijanosti.a i nismo tinejdžeri da brojimo![]()
ko to zna, nekada je i presašivanje srca delovalo futuristički a danas je maltene rutinska operacijaJeste neki italijanski lekar nekom jadnom Rusu
Ne samo da je paralizovan već je ta bolest terminalna tako da nema mnogo da izgubi ako opwracija ne uspe
Mada ja sumnjam u to
Suviše je ti razlićitog genetskog materijala da bi telo prihvatilo
a ako se u zabrojiš narednio dan prebrojiš praznu ambalažuMeni je to merilo pijanosti.
Ako znam koliko sam popila sve je još uvek ok.![]()

Eto, ne možeš da budeš, znaš šta, kad hoćeš.Ne bi bilo pametno, moram sutra na posao.![]()
Glava sa mozgom je nešto drugoko to zna, nekada je i presašivanje srca delovalo futuristički a danas je maltene rutinska operacija![]()
Ma da, nema šanse da uspe.Jeste neki italijanski lekar nekom jadnom Rusu
Ne samo da je paralizovan već je ta bolest terminalna tako da nema mnogo da izgubi ako opwracija ne uspe
Mada ja sumnjam u to
Suviše je ti razlićitog genetskog materijala da bi telo prihvatilo
Ne mogu.Eto, ne možeš da budeš, znaš šta, kad hoćeš.

Pa da.Glava sa mozgom je nešto drugo
Možda naprave nešto da prevare imuni sistem ali ko zna kad

A obaška što mu presađuju bolesnu glavu jer je upravo u nervnom siszemu uzrok tog njegovog sindromaMa da, nema šanse da uspe.
Uz to, tu ne bi išla samo glava, nego i čitava kičmena moždina sa sve nervima koji idu od nje i inervišu druge organe.
Mada ako taj čovek svakako umire i želi da proba takav poduhvat iako je svesan gotovo nepostojećih šansi za uspeh, trebalo bi ih pustiti da probaju.
Ma da, ja sam skroz za da se to proba.A obaška što mu presađuju bolesnu glavu jer je upravo u nervnom siszemu uzrok tog njegovog sindroma
Mada naravno
Možda će tako stvoriti uzrok da u budućnosti nekom spasu život

Naravno.Nego Bau, gde ti je žena, vidim da ti se vratila?
Jeste li nadoknadili propušteno vreme?![]()

Jao preslatko.Naravno.![]()

Na žalost neke stvari je apsolutno nemoguće saznati bez eksperimentaMa da, ja sam skroz za da se to proba.
Mogu se tako dobiti dragocene informacije.
Msm kada je već tom jadnom čoveku život ionako pakao i vreme odbrojano.![]()