Kafana kod knjiškog moljca II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ee pa hteo je neki doktor da presadi glavu nekog kvadriplegičara na novo telo. :D
Bilo je to u novinama pre koju godinu, msm da je ta operacija bila planirana za tipa 2020.
Tako da ni to možda nije toliko daleko. :lol:
meni uvek proleti robokap prvi deo....
ili možda terminator....

nekada je to delovalo futuristički, ali ako se zna šta radi boston dinamiks :aha2:

Ee pa hteo je neki doktor da presadi glavu nekog kvadriplegičara na novo telo. :D
Bilo je to u novinama pre koju godinu, msm da je ta operacija bila planirana za tipa 2020.
Tako da ni to možda nije toliko daleko. :lol:
Jeste neki italijanski lekar nekom jadnom Rusu
Ne samo da je paralizovan već je ta bolest terminalna tako da nema mnogo da izgubi ako operacija ne uspe
Mada ja sumnjam u to
Suviše je tu razlićitog genetskog materijala da bi telo prihvatilo

Ne samo da je paralizovan već je ta bolest terminalna tako da nema mnogo da izgubi ako opwracija ne uspe
Mada ja sumnjam u to
Suviše je ti razlićitog genetskog materijala da bi telo prihvatilo
ko to zna, nekada je i presašivanje srca delovalo futuristički a danas je maltene rutinska operacija ;)

Ne samo da je paralizovan već je ta bolest terminalna tako da nema mnogo da izgubi ako opwracija ne uspe
Mada ja sumnjam u to
Suviše je ti razlićitog genetskog materijala da bi telo prihvatilo
Ma da, nema šanse da uspe.
Uz to, tu ne bi išla samo glava, nego i čitava kičmena moždina sa sve nervima koji idu od nje i inervišu druge organe. :confused:
Mada ako taj čovek svakako umire i želi da proba takav poduhvat iako je svesan gotovo nepostojećih šansi za uspeh, trebalo bi ih pustiti da probaju.

Ma da, nema šanse da uspe.
Uz to, tu ne bi išla samo glava, nego i čitava kičmena moždina sa sve nervima koji idu od nje i inervišu druge organe. :confused:
Mada ako taj čovek svakako umire i želi da proba takav poduhvat iako je svesan gotovo nepostojećih šansi za uspeh, trebalo bi ih pustiti da probaju.
A obaška što mu presađuju bolesnu glavu jer je upravo u nervnom siszemu uzrok tog njegovog sindroma

Mada naravno
Možda će tako stvoriti osnovu da u budućnosti nekom spasu život

A obaška što mu presađuju bolesnu glavu jer je upravo u nervnom siszemu uzrok tog njegovog sindroma

Mada naravno
Možda će tako stvoriti uzrok da u budućnosti nekom spasu život
Ma da, ja sam skroz za da se to proba.
Mogu se tako dobiti dragocene informacije.
Msm kada je već tom jadnom čoveku život ionako pakao i vreme odbrojano. :(

Ma da, ja sam skroz za da se to proba.
Mogu se tako dobiti dragocene informacije.
Msm kada je već tom jadnom čoveku život ionako pakao i vreme odbrojano. :(
Na žalost neke stvari je apsolutno nemoguće saznati bez eksperimenta
A onda ide etičko pitanje....
Jezivi Mengele je vrlo dragocena medicinska znanja ustanovio
Ali po koju cenu?
Vrlo zahebano
Meni su jezivi i eksperimenti nad životinjama
A da nema toga-masu lekova ne bi imali

Tamni vilajet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back